Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Η ΔΙΠΛΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ: Εξωτικές διακοπές, όπλα, κοκτέιλ και γυναίκες στο Facebook νεκρού τρομοκράτη! (PHOTOS)

Η ΔΙΠΛΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ: Εξωτικές διακοπές, όπλα, κοκτέιλ και γυναίκες στο Facebook νεκρού τρομοκράτη! (PHOTOS)
Η σορός του Μπιλάλ Χαντφί που βρέθηκε κοντά στο γήπεδο «Σταντ ντε Φρανς» του Παρισιού, ήταν μία από αυτές που ταυτοποιήθηκαν από τη γαλλική αστυνομία, μέσω της διαδικασίας δακτυλικών αποτυπωμάτων.
Ο λογαριασμός του στο Facebook, φέρνει στο φως αρκετές πληροφορίες για το προφίλ του 20χρονου τρομοκράτη με το βελγικό διαβατήριο.
Ο τρομοκράτης που ήταν ένας από τους τρεις που ανατινάχτηκαν έξω από το γήπεδο του Παρισιού την ώρα που ήταν σε εξέλιξη το διεθνές φιλικό ανάμεσα στις εθνικές ομάδες της Γαλλίας και τη Γερμανίας, φαίνεται πως είχε ταξιδέψει στη Συρία, μόλις μία εβδομάδα μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στα γραφεία του περιοδικού Charlie Hebdo.
Στο προφίλ του 20χρονου τρομοκράτη του Παρισιού, προβάλλονται φωτογραφίες από διακοπές που είχε κάνει στο παρελθόν, ενώ φαίνεται και η καλή σχέση που είχε με τα όπλα. Δεν είναι λίγες οι φωτογραφίες που είχε ανεβάσει ο Μπιλάλ Χαντφί, στις οποίες απεικονίζονται όπλα και κυρίως Καλάσνικοφ.
Εκείνο όμως που συγκλονίζει, είναι μια φωτογραφία την οποία φαίνεται πως ανέβασε το 2013, στην οποία απεικονίζεται παρέα με κουκουλοφόρους φίλους του, την οποία συνοδεύει με το σχόλιο «Γ@*!#ώ την αστυνομία».
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

inner
inner
inner
inner
inner

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου