Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Εξομολόγηση Καρδιάς Από Τον Γιάννη Ρουμελιώτη ... !!!

Έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα που έχει αναδείξει το Πατραϊκό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια και όχι άδικα . Μπορεί πολλές φορές να έφτασε πάρα πολύ κοντά στο να πραγματοποιήσει το όνειρο του , αλλά πάντοτε στο παρά 5 κάτι γινότανε , με αποτέλεσμα να μην είχαμε  αίσιο τέλος . Στην συνέχεια αποφάσισε πως προτεραιότητα στην ζωή του , είχε ο αδερφός του και η οικογένεια του και το ποδοσφαιρικό όνειρο , ήρθε σε δεύτερη μοίρα . Σήμερα τον συναντάμε στο Ελληνάδικο Αβαντάζ , όπου μαζί με τον Αντώνη Καμπάκο ( Αδερφός του ) έχουν καταφέρει να δώσουν μια νέα πνοή , κάτι το διαφορετικό στην νυχτερινή ζωή της Πάτρας . 

Patra Gossip News .Gr :Γιάννη θα ξεκινήσουμε τη συγκεκριμένη συνέντευξη , ξετυλίγοντας το φιλμ της ποδοσφαιρικής σου καριέρας μέχρι σήμερα που μιλάμε ... ?

Γιάννης Ρουμελιώτης :Ξεκίνησα το ποδόσφαιρο σε ηλικία μόλις 12 ετών , με πρώτη ομάδα το ΠΑΤΡΑΙ . Στην συνέχεια στα 14 μου πήγα στην ΠΑΤΡΑΙΚΗ , στην οποία έμεινα για 2 χρόνια . Μετά την Πατραϊκή αναβαθμίστηκα στον ΠΑΣ ( 16 - 18 χρονών ) και παράλληλα έπαιζα και στην Μικτή Αχαΐας . Τότε ήταν που ξεκίνησα τις προπονήσεις με την πρώτη ομάδα , οι οποίες κράτησαν περίπου για 2 μήνες , αλλά δεν έτυχε να γίνω επαγγελματίας . Επόμενος ποδοσφαιρικός σταθμός υπήρξε ο ΆΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ ( Α Κατηγορία ) για 1 χρόνο . Μέχρι τον Άρη θα μπορούσαμε να πούμε ότι ήμουν στα πάνω μου . Αργότερα πήρα μεταγραφή στην ΑΣΤΡΑΠΗ ( Δ Εθνική ) και τέλος ξαναγύρισα στον ΆΡΗ ΠΑΤΡΩΝ .

Patra Gossip News .Gr : Στην πόλη της Πάτρας άπαντες σε είχαν χαρακτηρίσει ως μεγάλο ( Χαμένο ) ταλέντο . Για ποιους λόγους θεωρείς πως ποτέ δεν προχώρησες στο επόμενο στάδιο , το επαγγελματικό ... ?


Γιάννης Ρουμελιώτης : Κοιτάξτε δεν θέλω να σας πω ψέματα . Για λόγους επιβιώσεις θεώρησα πως έπρεπε να βρω δουλειά για να βοηθήσω την οικογένεια μου . Όπως καταλαβαίνετε δεν θα μπορούσα να συνεχίσω να παίζω παράλληλα ποδόσφαιρο και αναγκαστικά έπρεπε να επιλέξω ανάμεσα σε αυτά . 


Patra Gossip News .Gr : Ποίοι άνθρωποι του χώρου έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην αθλητική σου πορεία μέχρι σήμερα ... ?

Γιάννης Ρουμελιώτης : Ελπίζω η σειρά που θα τους αναφέρω να μην παρεξηγηθεί από κανέναν . Χαχαχα ... Λοιπόν ορισμένοι από αυτούς είναι : Κώστας Ανδριόπουλος ( ΠΑΤΡΑΙΚΗ ) , Νίκος Ιωαννίδης ( ΠΑΤΡΑΙ ) , Νότης Παουλίνος ( ΠΑΣ ΠΑΤΡΑΙΚΟΣ ) και ο Νίκος Πατρώνης .


Patra Gossip News .Gr : Γιάννη μέχρι σήμερα έχεις κάνει φιλίες από τον χώρο του ποδοσφαίρου ... ?

Γιάννης Ρουμελιώτης : Δεν σας κρύβω ότι στα τόσα χρόνια που ασχολούμαι ενεργά με το ποδόσφαιρο είχα την τύχη να γνωρίσω αρκετούς αξιόλογους ανθρώπους . Με κάποιους από αυτούς έδεσα με αποτέλεσμα να διατηρώ φιλικές σχέσεις , οι οποίες με βοήθησαν μελλοντικά και σε άλλους τομείς , όπως στο Αβαντάζ . Μάλιστα ουκ ο λίγες φίλοι από τα παλιά , παλιοί μου συμπαίκτες με επισκέπτονται στα μαγαζιά που διατηρώ με τον αδερφό μου , τον Αντώνη .


Patra Gossip News .Gr : Κορυφαίο Πατρινό ποδοσφαιριστή ποιόν θεωρείς ... ?

Γιάννης Ρουμελιώτης : Δεν χωράει καμία αμφιβολία πως ο Δαβουρλής αποτελεί την κορυφαία φυσιογνωμία ( μέχρι σήμερα ) και κατά πολλούς θεωρείται ως ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές που έχει αναδείξει ποτέ το Ελληνικό ποδόσφαιρο . Τώρα από τους νεότερους ξεχωρίζω τον Ντίνο Φούφουλα καθώς και τον Νίκο Ντόμα .

Patra Gossip News .Gr : Θεωρείς πως ανάμεσα στις γνωριμίες ( κοινός μέσο ) και το ταλέντο , πιο τελικά υπερισχύει ... ?


Γιάννης Ρουμελιώτης : Με βάση τα μαθήματα της ζωής και διάφορα άλλα παραδείγματα που συναντάμε σε καθημερινή βάση , πλέον έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα , το να γνωρίζεις 2 - 3 ανθρώπους του χώρου παίζει πολύ σημαντικό ρόλο . Πολλές φορές έχουμε δει απίστευτα ταλέντα τα οποία όμως παρέμειναν ταλέντα , τίποτα το παραπάνω . Σίγουρα θέλει και τύχη , είναι πολύ σημαντικό .

Patra Gossip News .Gr : Να πάρουμε το ρίσκο να σε ρωτήσουμε ποιους ποδοσφαιριστές - ομάδες ξεχωρίζεις , τόσο σε ελληνικό επίπεδο όσο και σε παγκόσμιο ... ?

Γιάννης Ρουμελιώτης : Δύσκολη ερώτηση , διότι υπάρχουν αρκετοί αξιόλογοι ποδοσφαιριστές και σύλλογοι . Δεν έχω κρύψει ποτέ πως είμαι φίλαθλος της ΑΕΚ ενώ ξεχωρίζω τοn μεγάλο Ντέμη Νικολαΐδη , ενώ από τους νεότερους θα σας έλεγα πως ο Φετφατζίδης έχει όλα τα φόντα και τις προδιαγραφές , για μια λαμπρή καριέρα . Από την Ευρώπη μου αρέσει ο Ζέντορφ και ο Καταναλός Τζάβι Ερνάντες από την ομάδα της Barcelona , η οποία έχει διαπρέψει τα τελευταία χρόνια . Όμως η μεγάλη συμπάθεια μου παραμένει η Milan . 


Patra Gossip News .Gr : Το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα με τι ασχολείσαι ... ?


Γιάννης Ρουμελιώτης : Να σας πω ότι όπως αναφέρατε και εσείς πιο πάνω , εγώ μαζί με τον Αντώνη διατηρούμε το Ελληνάδικο Αβαντάζ στην Αγίου Ανδρέου και δόξα σόι ο θεός η μέχρι τώρα πορεία μας , μας δικαιώνει απόλυτα . Εκτός από αυτό διατηρούμε άλλα 2 μαγαζιά . Συγκεκριμένα το Cafe - Bar Replay και το Anos Bar . Σύντομα θα είμαστε σε θέση να σας ανακοινώσουμε και κάτι καινούργιο , στην περιοχή του Διάσελο , αφού το πρώην Texas αναμένεται σε λίγες μέρες να είναι και πάλι κοντά μας . 

Patra Gossip News .Gr : Γιάννη έχεις κάποια κρυφή επιθυμία ... ?


Γιάννης Ρουμελιώτης : Κρυφή επιθυμία ... ? Η μεγαλύτερη επιθυμία μου , το μεγάλο όνειρο ζωής μου , ήταν και θα παραμείνει το ποδόσφαιρο .

Patra Gossip News .Gr : Πως φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε 10 χρόνια από τώρα , δηλαδή στα 36 σου .. ?

Γιάννης Ρουμελιώτης : Πάνω απ όλα ελπίζω να έχουμε υγεία όλοι μας , διότι αποτελεί την βάση για το παρακάτω βήμα . Από κει και πέρα εύχομαι να έρθουν καλύτερες μέρες , τα πράγματα να ομαλοποιηθούν κάπως , αφού η έντονη οικονομική κρίση έχει επηρεάσει τους πάντες , από μικρομεσαίες επιχειρήσεις μέχρι τους μαγαλοβιομήχανος . Μακάρι να έρθουν καλύτερες μέρες . το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου .

Patra Gossip News .Gr : Έχεις μπει ποτέ στην διαδικασία να σκεφτείς πως θα ήταν αν ακολουθούσες την μεγάλη σου αγάπη ( Ποδόσφαιρο ) μέσα από κάποιο άλλο πόστο ( τομέα ) ... ?

Γιάννης Ρουμελιώτης : Ενδιαφέρουσα ερώτηση . Να μην σας πω ψέμματα , δεν το έχω σκεφτεί καν . Πάντως με ελκύει η συγκεκριμένη προοπτική .Σίγουρα όμως όχι τώρα αλλά στο μακρινό μέλλον .


Patra Gossip News .Gr : Θέλεις κάποια μέρα να κάνεις την δική σου οικογένεια ... ?

Γιάννης Ρουμελιώτης : Σαφώς και θέλω να διαμορφώσω την δική μου οικογένεια . Είναι το μόνο που μετράει στην ζωή και που σου δίνει νόημα . Μπορεί όταν είσαι πιο μικρός να μην το καταλαβαίνεις , αλλά καθώς περνούν τα χρόνια και ωριμάζουν τα πράγματα μεγαλώνει η συγκεκριμένη επιθυμία . 


Patra Gossip News .Gr : Η σχέση σου με τον αδερφό σου , τον Αντώνη ποια είναι ... ?

Γιάννης Ρουμελιώτης : Η σχέση που διατηρώ με τον Αντώνη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί με απλά λόγια και μέσα σε 2-3 γραμμές . Για μένα πρώτα απ όλα αποτελεί τον πατέρα μου , ο οποίος με μεγάλωσε με ήθος και αρχές και στην συνέχεια είναι και αδερφός μου . Από μικρός αποτελούσε το πρότυπο μου , τόσο σαν ποδοσφαιριστής όσο και σαν άνθρωπος . Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως ο Α.Καμπάκος αποτελεί και συνεχίζει να αποτελεί ένα τεράστιο κεφάλαιο στην ζωή μου . Το γεγονός ότι σήμερα έχουμε τη τύχη να διατηρούμε 3 μαγαζιά ( τα οποία σας τα ανάφερα και πάνω ) οφείλεται σε τεράστιο βαθμό στον Αντώνη . Κανένας και τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει αυτή τη ιδιαίτερη σχέση που έχω μαζί του . Είμαι 100/100 σίγουρος πως τα αισθήματα είναι αμοιβαία . 


Patra Gossip News .Gr : Ολοκληρώνοντας την συγκεκριμένη συνέντευξη θα θέλαμε να μας πεις , με βάση την μέχρι τώρα εμπειρία σου , που έχεις αποκομίσει τι θα συμβούλευες τους νεώτερους ποδοσφαιριστές ... ?

Γιάννης Ρουμελιώτης : Δεν υπάρχουν μαγικά . Όποιος θέλει και φιλοδοξεί να κάνει πράγματα στο συγκεκριμένο χώρο θα πρέπει να ακολουθεί πιστά το τρίπτυχο : Πολύ καλά προπόνηση , καλή ζωή και το κεφάλι μέσα .








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου