Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Η εκρηκτική Dj Sandy Toz μπλοκάρει μέσα από το Patra Gossip News .Gr περί διαφόρων θεμάτων


Από την συγκεκριμένη χρονική στιγμή βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω την σύναψη επίσημης συνεργασίας με το Patra Gossip News .Gr  .

Έτσι λοιπόν μέσα από το συγκεκριμένο blog θα μου δίνεται η δυνατότητα να εκφράζω την άποψη μου περί ποικίλων θεμάτων , επικεντρώνοντας φυσικά στην μουσική . Φυσικά μπορείτε να μου σέλνετε τα σχόλια σας στο παρακάτω emai : groovygold7@gmail.com


Επέλεξα για το εναρκτήριο λάκτισμα να ασχοληθώ με το φαινόμενο που ονομάζεται Rihanna , παρουσιάζοντας σας άγνωστες πτυχές της ζωής της . Γεννήθηκε Robyn Rihanna Fenty στις 20 Φλεβάρη 1988 στα Μπαρμπάντος, ο τραγουδιστής Υπεγράφη με Εμπλοκές Def Records στην ηλικία των 16 και κέρδισε την αναγνώριση της όταν κυκλοφόρησε το ντεμπούτο άλμπουμ το 2005, πουλώντας περισσότερα από δύο εκατομμύρια αντίτυπα. Επιτυχία και τη δημοτικότητα Rihanna Fenty συνέχισε να αυξάνεται με το βραβευμένο άλμπουμ και τα τραγούδια που επλήγησαν, συμπεριλαμβανομένων των "Umbrella", "Unfaithful" και "Disturbia". Μια μουσική ιδιοφυΐα, η Rihanna έχει βασανίσει σε πολλαπλές, περιζήτητα βραβεία, συμπεριλαμβανομένου του Billboard Awards, MTV Video Music Awards ο, και Grammys. Εμφανήσεις καί μεγάλη περιοδεία όλο το καλοκαίρι! Αναμένουμε περισσότερη Rihanna σύντομα! SANDY TOZ .




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου