Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ : Στα δύσκολα βγαίνει μπροστά με περίσσιο θάρρος

Μεγάλος σάλος έχει προκληθεί σε ολόκληρη την χώρα με την ριψοκίνδυνη απόφαση της κυβέρνησης να σταματήσει την μακρόχρονη λειτουργία της κρατικής τηλεόρασης . Λογικό και επακόλουθο τα πυρά να πέσουν στα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας , οι οποίοι οφείλουν να φανούν ψύχραιμοι και λογικοί σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο για τον τόπο .

Το ίδιο σκηνικό εξελίσσεται και στην Αχαϊκή πρωτεύουσα , με αρκετούς γαλάζιους βουλευτές να γίνονται αποδέκτες τόσο της αντιπολίτευσης , όσο και των απλών πολιτών . Πάντως η φράση ότι οι πραγματικοί ηγέτες φαίνονται μόνο στις δύσκολες καταστάσεις , φαίνεται να βρίσκει άμεση ανταπόκριση στο πρόσωπο του Παναγιώτη Ζαφειρόπουλου . Ο γραμματέας της ΝΟΔΕ Αχαΐας της ΝΔ σε καμία περίπτωση δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλο του , παραμένοντας ένας απλός θεατής των τελευταίων εξελίξεων . 

Ο ίδιος τόσο μέσω των διαδικτυακών ΜΜΕ όσο και των υπόλοιπων μορφών media , παίρνει το ρίσκο να βγει μπροστά , εκφράζοντας την άποψη του περί της ΕΡΤ . Μάλιστα σήμερα θα έχουμε την δυνατότητα να τον παρακολουθήσουμε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Achaia Channel ,τοποθετούμενος σε όλες τις καυστικές ερωτήσεις που θα του τεθούν .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου