Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Φωτό: Δείτε «ζημιά» που έκανε Τούρκος επιχειρηματίας στα πόδια Ελληνίδας τραγουδίστριας

kai 1

Ε…όχι και να μας πάρουν οι Τούρκοι τα κορίτσια μας… Aυτό παραλίγο να συμβεί τη Παρασκευή το βράδυ όταν ένας Τούρκος έφαγε κόλλημα με την Μαρία Καρλάκη! Πρόκειται για ιδιοκτήτη μεγάλης διαφημιστικής εταιρείας αλλά και δυο μπαρ. Ήρθε στην Ελλάδα για να πραγματοποιήσει κάποια ραντεβού με Έλληνες επιχειρηματίας και ως γνωστός γλεντζές, θέλησε να απολαύσει και την ελληνική μουσική. Η παρέα έφτασε στο Ποσειδώνιο και έκανε ζημιά.
Και μπορεί οι Έλληνες επηρεασμένοι από την κρίση να μην πετούν ούτε κοτσάνι ωστόσο ο Τούρκος με τον βοηθό του χάζεψαν με τη νεαρή αοιδό. Και το καλύτερο είναι πως γούσταραν και την φωνή της καθώς ρωτούσαν αν έχει cd και πόσα χρόνια τραγουδάει. 

Σύμφωνα με άτομα που ήταν στη παρέα του, ο θαυμασμός του Τούρκου δεν έμεινε μόνο στα λουλούδια. Ο τυπάκος ενδιαφέρθηκε να την κλείσει σε ένα από τα μαγαζιά του στη Τουρκία. Ο επιχειρηματίας την απόλαυσε και στο δεύτερο πρόγραμμα όπου και έγινε στόχος όλων με τα λουλούδια που πετούσε! Κάποιοι μάλιστα ρωτούσαν να μάθουν ποίος είναι…ο πρωτοτράπεζος «λαγός». Λογικό. Δύσκολο να είσαι Έλληνας και τόσο προκλητικός στις μέρες μας .

Πηγή : Gossip - Tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου