Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Το FEONOMENO , ο ερχομός του στην Ελλάδα και το σχόλιο - "ρουα ματ" από τον Παντελή Παντελίδη !


Το καλλιτεχνικό παρατσούκλι που τον συνοδεύει στη νυχτερινή πιάτσα είναι FENOMEMO !

Θα καταλάβετε για ποιον σας μιλάμε , με τα ... έργα του να είναι ξακουστά σε ολόκληρη την ομογένεια της Γερμανίας . Όλη η νύχτα έχει να λέει για αυτόν , μιας και είναι το πρόσωπο - κλειδί που ..κρύβεται πίσω από όλα τα μεγάλα κοσμικά event της Γερμανίας .

Το Fenomeno πριν λίγες ώρες ανακοίνωσε μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook , πως έβγαλε τα αεροπορικά εισιτήρια για να μείνει λίγες ημέρες στην πολυαγαπημένη του πατρίδα , την Ελλάδα φυσικά . Μεταξύ των άλλων , τα μπουζούκια αναμένεται να έχουν την τιμητική τους - και όταν λέμε μπουζούκια , εννοούμε τον λουλοδοπόλεμο - όπου ακόμη και ο ίδιος ο Παντελής Παντελίδης χαρακτήρισε ως κίνηση "ρουά ματ " που θα βρεθεί από κοντά με το φιλαράκι του .

Αυτό που σίγουρα δεν γνωρίζατε και θα σας προκαλέσει πολύ μεγάλη εντύπωση , είναι πως ανάμεσα στα κορυφαία ονόματα της εγχώριας δισκογραφίας που συνεργάζονται με τον Fenomeno , είναι και ένας Πατρινός . Και όμως καλά ακούσατε , με το όνομα του Νικόλα Αδάμ να φιγουράρει στην κορυφή της λίστας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου