Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

ΠΑΤΡΑ : Αυτα είναι τα καταστήματα με τα περισσότερα CHECK IN


Μέσω του δημοφιλέστερου μέσου κοινωνικής δικτύωσης ( facebook ) μας παρέχεται η δυνατότητα να δηλώσουμε ανά πάσα στιγμή , την τοποθεσία που βρισκόμαστε . Αυτό φυσικά επιτυγχάνεται μέσω του λεγόμενου check in . Πάντως μέρα με τη μέρα , ολοένα και περισσότερη είναι η απήχηση της συγκεκριμένης τεχνολογικής εφαρμογής . 

Και επειδή φυσικά βρισκόμαστε στην πόλη της Πάτρας , το Patra Gossip News .Gr πραγματοποιήσε σχετική ερεύνα με σκοπό να συγκεντρώσει τα καταστήματα ( καφετέριες - club - μπουζούκια ) εκείνα , που συμπληρώνουν την συγκεκριμένη λίστα . Έτσι λοιπόν ορισμένα από αυτά είναι :

Πρώτο φυσικά είναι το Magenda meeting point ( Αγίου Νικολάου ) το οποίο σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χάσει το στέμμα του τελικού πρωταθλητή . Μάλιστα η απόσταση που απέχει από τους αντιπάλους του , δεν φαίνεται να επιδέχεται κάποια μεταβολή . Μπορεί η παρακάτω φώτο να απεικονίζει πως τα άτομα που έχουν επισκέφθεί το συγκεκριμένο κατάστημα να ήταν 60.000 , αλλά για να είμαστε απολύτως ακριβείς , είναι 64.541 . Πραγματικά πρόκειται για ένα εντυπωσιακό στατιστικό δεδομένο .


Αν λάβουμε υπόψη ότι τα χρονιά λειτουργίας του Cibo - Cibo ( Αγίου Νικολαόυ ) , τότε δεν θα σας προκαλέσει καμία εντύπωση η παρακάτω πληροφορία που θα σας αναφέρουμε . Συγκεκριμένα μέχρι σήμερα , 35.491 άτομα έχουν παρευρεθεί στο κατάστημα αυτό .  



Αναμφίβολα το Navona ( Ραδινού ) έχει μετατραπεί στο πιο hot στέκι των φοιτητών . Αρκεί μόνο να θυμηθούμε τι γίνεται κάθε Τετάρτη και θα κατανοήσετε απόλυτα τα λεγόμενα μας . Τα 28.682 ckeck in πραγματικά δεν περνάνε απαρατήρητα

Greek Night @ NAVONA|Feb.13th

Αν λάβουμε υπόψη ότι το Dream City ( Πάροδος Ηρών Πολυεχνείου 67 ) ότι εδώ και περίπου 5 μήνες βρίσκεται κοντά σας , τότε τα 26.624 check in αποτελούν μια αξιοθαύμαστη επίδοση . Φανταστείτε λοιπόν που έχει να σταματήσει το τελικό κοντέρ . Με το καλημέρα έκανε την διαφορά στην νυχτερινή διασκέδαση της Πάτρας , κλέβοντας όλες τις εντυπώσεις .


Αν προσθέσουμε τα περσινά στατιστικά δεδομένα του W Night Club Patras , με την φετινή του απόδοση , τότε το άθροισμα καταλίγει στα 28.392 ckeck in .



DISTINTO MALL ( Ερμού 40 Πάτρα ) = 19.095 CHECK IN 


Φυσικά οι σταθερές αξίες σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την σχετική λίστα . Το Glamour Cafe ( Ψηλά Αλώνια ) εδώ και πολλά χρόνια έχει δώσει τα δικά του διαπιστευτήρια . Μέχρι στιγμής 18.715 άτομα το έχουν επισκεφθεί .


To Dose Cafe ( Πελεκανείκα ) αποτελεί τον καλύτερο λόγο προκειμένου να επισκεφθείτε την συγκεκριμένη παραθαλάσσια περιοχή της Πάτρας ( 17.882 Check in )



DISCO ROOM = 8.451 CKECK IN 



COCOS CLUB = 8.323 CHECK IN 


Για το τέλος σας αφήσαμε την κατηγορία με τα λεγόμενα μπουζούκια , τα οποία φυσικά δεν φημίζονται για την παροχή τεχνολογικών εφαρμογών . Πάντως παρατηρούμε πως κατά την φετινή χειμερινή σεζόν , έχει καταρριφθεί και ο συγκεκριμένος μύθος .

Από πέρσι το Metropolis live stage ακολουθεί μια άκρως ανοδική πορεία , με εκατοντάδες Πατρινούς να το καθιερώνουν σε μόνιμο στέκι ( 6.815 Check in ) .


Όταν το Romeo +( Πανεπιστημίου 370 ) έχει στο ενεργητικό του , όνομα βεληνεκούς του Κωνσταντίνου Γαλανού , τότε θα μπορούσε λοιπόν να μην το αναφέρουμε ... ??? Φυσικά και όχι ( 6.487 check in  ) 


Η ευχάριστη έκπληξη ακούσει στο όνομά του Asteria Live . Η χημεία ανάμεσα στους :  Σπύρο Πανταζόπουλο , Γιάννη Πανίτσα , Γιώργο Παράμερο , Ευδοκία Ράπτη , Ειρήνη Παρίση , Σοφία Κετεκίδου , Γιώργος Καραλής  , Παναγιώτης Μυριάνθους , Έλίνα Τζουβέκα , Νάταλι ... αποτελεί κάτι το οποίο δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτηση ( 6.487 check in ) .


Για το τέλος σας αφήσαμε το μεγάλο deal της φετινού χειμώνα στην Αχαϊκή πρωτεύουσα . Ο μεγάλος Δημήτρης Κοντολάζος συμφώνησε σε όλα με το Γυάλινο live music ( Οδός Πέλοπος 123 - Εγλυκάδα ) , πιάνοντας δουλειά από αυτή την Παρασκευή ( 22/02 ) . Πάντως αρκετοί είναι οι Πατρινοί που περιμένουν πως και πως την πρεμιέρα του . Κοντός ψαλμός αλληλούια λοιπόν ( 4.500 check in ) .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου