Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : 'Εληξε η συνεργασία του Νεκτάριου Κακολύρη με τα Λαδάδικα Live


Φωτογραφίες αντίστοιχου περιεχομένου , πλέον πολύ δύσκολα θα ξαναδούμε . Συγκεκριμένα απεικονίζεται ο Νεκτάριος Κακολύρης να βρίσκεται να Λαδάδικα Live . Αναμφίβολα η συνολκή πορεία του χαρακτηρίζεται ως άκρως επιτυχημένη . Αυτό δεν αποτελεί προσωπική θέση μόνο του Patra Gossip News .Gr αλλά και της πλειοψηφίας των θαμώνων , που είχαν την δυνατότητα να τον απολαύσουν live στο συγκεκριμένο κατάστημα . 


Από την προαναφερόμενη συνεργασία προέκυψαν πολλά οφέλη , τόσο για τον ταλαντούχο Πατρινό τραγουδιστή όσο και για τα Λαδάδικα που φέτος έκαναν εμφανή την παρουσία τους , στην πόλη της Πάτρας . Πάντως σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του blog μας , κατά τις τελευταίες ώρες επήλθε η οριστική διαφοροποίηση της όλης κατάστασης . Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ κάνει λόγο ότι 'εληξε η συνεργασία μεταξύ των δυο πλευρών και αυτό φαίνεται πως είναι οριστικό , χωρίς να περιμένουμε κάποια μεταβολή της τελευταίας στιγμής .


Από δω και πέρα ο Νεκτάριος Κακολύρης επικεντρώνεται στην κυκλοφορία του ολοκαίνουργιου τραγουδιού και φήμες κάνουν λόγο ότι σε λίγες ημέρες θα ανακοινώσει το νέο καλλιτεχνικό του στέκι .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου