Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Αυτή και μόνο είναι η αλήθεια που αφορά τα καρναβαλικά γκρουπ ( Αφήστε το παπί σας ... και πιάστε το πουλί σας & Mamacitas )


Πρόσφατο άρθρο της εφημερίδας " Κόσμος Της Πάτρας " με τίτλο << Καρναβαλικά πληρώματα με θέμα... για το Μοσχάτο ή την Ξάνθη >> , αποτέλεσε αφορμή για δεκάδες σχόλια . Συγκεκριμένα το δημοσίευμα επέκρινε δυο από τα φετινά καρναβαλικά γκρουπ ( Αφήστε το παπί σας ... και πιάστε το πουλί σας & Sexy Mamacitas ) ότι η πηγή έμπνευσης της στολής τους , ταιριάζει περισσότερο με το καρναβάλι του Μοσχάτου η της Ξάνθης .

Για πάμε όμως να θυμηθούμε λεπτομερειακά το περιεχόμενο της σχετικής δημοσίευσης . Κάντε κλικ στο παρακάτω σύνδεσμο : http://www.dete.gr/news.php?article_id=134926

Ορισμένα άτομα από τα δύο συγκεκριμένα γκρουπ , προσπάθησαν να στοχοποιήσουν το Patra Gossip News .Gr . Να τους διευκρινίσουμε πως προτού προβούν στο συμπέρασμα των αρχικών εντυπώσεων , θα ήταν προτιμότερο να πραγματοποιήσουν μια σχετική έρευνα . Προσωπικά σαν Ηλίας Τσίπας σε καμία περίπτωση δεν σχετίζομαι εγώ με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα Κόσμος της Πάτρας . 



Μάλιστα υποστηρίζουν ότι απευθύνθηκαν σε στέλεχος της εφημερίδας και αυτός με έμμεσο τρόπο φωτογράφιζε το πρόσωπο του Ηλία Τσίπα . Τους προκαλώ ( όποτε επιθυμούν οι ίδιοι ) να πάμε όλοι μαζί στα γραφεία της εφημερίδας , προκειμένου να κατανοήσουν , πως ποτέ μα ποτέ δεν θα έμπαινα στην διαδικασία να κράξω κάποιο καρναβαλικό γκρουπ . Άλλωστε το γεγονός ότι πήρα το θάρρος να εκφράσω δημόσια την άποψη μου , δείχνει πως δεν έχω να κρύψω τίποτα αφού καθαρός ουρανός , αστραπές δεν φοβάται 

Για να κατανοήσετε απόλυτα ότι δεν φέρω καμία ευθύνη , μπορούμε το θέμα να το πάμε και επί της δικαστικής οδού , προκειμένου να ξεδιαλυνθούν οι απορίες τους .

Δεν αποτελώ βασικό στέλεχος της συγκεκριμένης εφημερίδας , απλώς υπάρχει μια εξωτερική συνεργασία . Δεν έχω υπογράψει καμία σύμβαση που να δηλώνει ότι βρίσκομαι στο ενεργό δυναμικό της . Από κει και πέρα όσοι συνεχίζουν να νιώθουν θιγμένοι από την όλη ιστορία  , μπορούν να επικοινωνήσουν με τα στελέχη που την  απαρτίζουν : 

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : 2610 229.100
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : Δ.Γούναρη 35 & Κανακάρη 
ΔΙΕΥΘΥΝΗΤΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ : Κωνσταντίνος Φλαμής 
E-MAIL : kosmos @plusmedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου