Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ : 35.000 καρναβαλιστές ξεχύθηκαν στους δρόμους της πόλης

Πάτρα: Σε πλήρη εξέλιξη η νυχτερινή παρέλαση - 35.000 καρναβαλιστές ξεχύθηκαν στους δρόμους της πόλης! ΒΙΝΤΕΟ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Μηνύματα χαράς και αισιοδοξίας

21:44 Ξεπερνάει τις τρεις ώρες η νυχτερινή παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού. Καρναβαλιστές κάθε ηλικίας συνεχίζουν ακόμα να παρελαύνουν στην οδό Κορίνθου με ατέλειωτο κέφι και ζωντάνια, αψηφώντας το κρύο.
20:12 Ένα από τα καλύτερα καρναβάλια των τελευταίων ετών, χαρακτήρισε ο Δήμαρχος της Πάτρας Γιάννης Δημαράς το φετινό Καρναβάλι. Ο κ. Δημαράς, που παρακολουθεί την παρέλαση από την πλατεία Γεωργίου συμπλήρωσε: "Αυτό που βλέπουμε απόψε ξεπερνάει και τις καλύτερες προσδοκίες μας. Ευχαριστώ τα παιδιά και όσους βοήθησαν για να γίνει πραγματικότητα το Πατρινό Καρναβάλι 2013. Ελπίζω ότι και αύριο, όσοι συμμετάσχουν, θα δείξουν ότι η Πάτρα μπορεί να αισιοδοξεί.
19:57 Απόβαση… Ιταλών στο Πατρινό Καρναβάλι 2013. Αντιπροσωπία 35 καρναβαλιστών από την γείτονα παρέλασε πριν από λίγο μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο συμμετέχοντας στο πλήρωμα 94 «Ντενεκεδούπολη».
19:20 Με υπέροχες στολές γεμάτες χρώματα και καρναβαλική φαντασία έχει γεμίσει η οδός Κορίνθου όπου βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η νυχτερινή παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού. Μεγάλη η συμμετοχή του κόσμου, παρά το τσουχτερό κρύο.

Για περισσότερα : http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/185736

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου