Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΟΥΤΥΡΑΚΟΣ : Το πρόσωπο κλειδί στην επιτυχημένη πορεία του Caramela Live


Τα μαθήματα της ζωής μας έχουν διδάξει πως τίποτα δεν γίνεται τυχαία . Σίγουρα σε μεμονωμένες περιπτώσεις επιδρά καταλυτικά και ο παράγοντας της τύχης , όμως βασική προϋπόθεση αποτελεί ο σωστός σχεδιασμός και μετέπειτα η τελική υλοποίηση . Στην συγκεκριμένη κατηγορία θα μπορούσαμε να συμπεριλάβουμε επάξια το νυχτερινό κέντρο του Caramela Live ( Λεωφόρος Συγγρού 165 ) , το οποίο διανύει μια πολύ πετυχημένη σεζόν .


Η χημεία ανάμεσα στους  Γιώργο Τσαλίκη , Σάκη Αρσενίου , Κυριάκο Κυανό καθώς και την νεοεισερχόμενη Χρύσπα αποτελεί πραγματικότητα και όχι μια απλή θεωρητική διαπίστωση . Αναμφίβολα το συγκεκριμένο νυχτερινό κατάστημα έχει ξεχωρίσει , αποτελώντας πόλο έλξης για εκατοντάδες θαμώνες .

Πάντως αν θέλετε να εστιάσουμε βαθύτερα , τότε θα επικεντρωθούμε στον Στάυρο Βουτυράκο  . Κατά πολλούς  αποτελεί το πρόσωπο κλειδί , η αλλιώς τον πιο δυνατό κροίκο του Caramela Live . Η λήψη ορθολογικών αποφάσεων εκ μέρους του , σε συνδυασμό με την ευχάριστη προσωπικότητα που βγάζει προς τα έξω , θεωρούμε πως αποτελούν το μυστικό της επιτυχίας . Εμείς από την μεριά του Patra Gossip News .Gr να του ευχηθούμε πως και στο μέλλον θα συνεχίσει να κινείται στους αντίστοιχους ρυθμούς που βιώνει το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου