Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Οι αναγνώστες του Patra Gossip News .Gr σχολιάζουν το περιστατικό του Harlem Shake σε λύκειο της Πάτρας


Ιδιαίτερος ντόρος είχε δημιουργηθεί της προηγούμενες ημέρες στην πόλη της Πάτρας , σε δημοσίευμα ότι αποβλήθηκαν 15 μαθητές ( με τετραήμερη αποβολή ) λόγο του Harlem Shake που επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν . Οι μαθητές χόρεψαν τη μανία της εποχής μέσα σε μια από τις σχολικές αίθουσες εν αγνοία του διευθυντή και των καθηγητών, ενώ στην συνέχεια ανέβασαν το βίντεο στο διαδίκτυο . Τα "shares" και τα "likes" στο facebook πρόδωσαν τους μαθητές και το περιστατικό αντιμετωπίστηκε με αποβολή, προκαλώντας τις αντιδράσεις των εφήβων και αυτό γιατί θεώρησαν βαριά την ποινή που τους επιβλήθηκε. Το ρεπορτάζ αναφερόταν πως το συγκεκριμένο περιστατικό έλαβε βράση στο 5o λύκειο Πατρών , όμως φαίνεται πως δεν είναι έτσι τα πράγματα . 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Patra Gossip News .Gr η όλη ιστορία εξελίχθηκε τελικά στο λύκειο Δεμενίκων . Μάλιστα δείτε τι έστειλαν χαρακτηριστικα΄στο blog μας , ορισμένοι αναγνώστες αναφερόμενοι στον ακριβή τόπο του συμβάντος .
  • δεν γνωρίζω για το 5ο όμως εγώ σας διαβεβαιώνω ότι απ' το ΛΥΚΕΙΟ ΔΕΜΕΝΙΚΩΝ πήραν 15 άτομα 4ημερη αποβολή λόγω harlem shake!!!!!!
  • paidia paidia kapio la8os kanete oi apovoles do8ikan sto luekio demenikwn oxi sto 5o .. min mas trelenete twra


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου