Επισήμως ξεκινά και τη μεσημεριανή λειτουργία του από αυτή την Κυριακή το piato στο Ρίο, που μέσα σε δέκα μέρες απέκτησε πιστούς θαμώνες των ελληνικών γεύσεών του. Τα ψητά στα κάρβουνα, (δοκιμάστε το μπιφτέκι από 100% μοσχαρίσιο κιμά, το χειροποίητο σουβλάκι με 1,50 ευρώ!!! και την πιο extra large μπριζόλα που κυκλοφορεί) σε συνδυασμό με γεύσεις όπως ο ντάκος με ολόκληρα καπαρόφυλλα και παξιμάδι άρτι αφιχθέν από την Κρήτη, το χιτ σαγανάκι με αυγό τηγανητό αλλά και για επιδόρπιο το γιαούρτι με σιρόπι τεντούρας και το γλυκό του κουταλιού χωρίς συντηρητικά, έγιναν ήδη αγαπημένες γεύσεις για πολλούς.
Κάθε μεσημέρι οι γνωστοί στους Ριώτες μεζέδες της κυρίας Πόλυς κάνουν τη διαφορά παραπέμποντας στις αγαπημένες μαμαδίστικες γεύσεις, ενώ τα βράδια ο Μάκης Μητράκης παίρνει τη σκυτάλη με ψητά στα κάρβουνα και όχι μόνο.
Αυτές τις ημέρες λόγω του άστατου καιρού το piato λειτουργεί μέσα - έξω δίνοντας τη δυνατότητα γευστικών απολαύσεων κάτω από τις υπέροχες μουριές του κήπου αλλά και στο εσωτερικό με τις μεγάλες ανοιχτές τζαμαρίες.
Piato – Τηλ. 2610 994329, Σώμερσετ 53, Ρίο (δίπλα από το Σινέ Κάστρο)
Παραγγελίες και για το σπίτι μεσημέρι - βράδυ.
Πηγή : thebest.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου