Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

ΑΦΙΕΡΩΜΑ : Αυτοί είναι οι στρατιώτες της πρώτης διμοιρίας που αναστάτωσαν το Μεσολόγγι

Η εκπλήρωση της στρατιωτικής θητείας αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ζωή του κάθε Έλληνα πολίτη . Η αντιμετώπιση πρωτόγνωρων εμπειριών καθώς και η επιτυχημένη ολοκλήρωση καταστάσεων μείζονος σημασίας , συμβαδίζουν άκρως αρμονικά με τα λεγόμενα μας . 

To ίδιο σκηνικό αντίκρισαν οι νεοσύλλεκτοι ( σειράς 326 Γ ΕΣΣΟ ) οι οποίοι παρουσιάστηκαν στο στρατιωτικό κέντρο του Μεσολογγίου . Η αναφορά μας θα επικεντρωθεί στη  πρώτη διμοιρία του τέταρτου δημιουργικού λόχου . Πάμε λοιπόν να σας αναφέρουμε ορισμένες από τις πληθωρικές προσωπικότητες που έχουμε αντικρίσει μέχρι σήμερα : 

Ο δημοφιλής Αιγιώτης Dj Νίκος Τσουμπός έχει καταφέρει να μετατραπεί στον απόλυτο άρχοντα του εστιατορίου . 


Κατά σειρά ακολουθεί ο Ηλίας Κακός ο οποίος εξειδικεύεται στις Δημόσιες Σχέσεις . Φυσικά η σπουδές που έχει πραγματοποιήσει στο συγκεκριμένο τομέα , τον συνιστούν ιδιαίτερα επικοινωνιακό . 



Ο Ζώης Γεωργακόπουλος αποτέλεσε πόλο ποικίλων πειραγμάτων λόγο της εκκεντρικής πιτζάμας που λάνσαρε σε καθημερινή βάση .


Το μεγάλο πειραχτήρι ακούσει στο όνομα του Πατρινού Δημήτρη Ταβουλάρη , ο οποίος ευθύνεται για το μεγάλο ολονύχτιο χουνέρι που έχει στηθεί στον Μορεζίνη .  Θεωρούμε πως έφτασε το κατάλληλο πλήρωμα του χρόνου για μια τέτοια αποκάλυψη .


Ο Θοδωρής Αγγελόπουλος αποτελεί το ηλεκτρικό μυαλό της διμοιρίας με αμέτρητες κοινοποίσεις φωτογραφιών από την στρατιωτική μας διαβίωση . 


Στην συνέχεια ακολουθούν δυο ασφαλιστές  οι οποίοι έχουν αφήσει το δικό τους ανεξίτηλο στίγμα . Μάλιστα ο ένας ψάχνει απεγνωσμένα για τον χαμένο ψάλτ . Στις παρακάτω φωτογραφίες αντικρίζεται τον Φρειδερίκο Κάρο και τον Πολυχρόνη Αθανασίου 



Ο ιδιοκτήτης του Patra Gossip News .Gr Ηλίας Τσίπας ακόμη και ντυμένος στα χακί συνεχίζει να συλλέγει πληροφορίες και την συγγραφή άρθρων .


Ο Βασίλης Κωσταντακόπουλος αν και Έλληνας στην καταγωγή , έχει καταφέρει να τον αποκαλούν όλοι Βραζιλιάνο . Φυσικά τα πλούσια σωματικά του προσόντα βγάζουν μάτι .


Για το τέλος σας αφήσαμε το κερασάκι στην τούρτα . Ο Ιωάννης Λέντζος από το πρώτο λεπτό μας απέδειξε ότι η παρουσία του δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη . Μάλιστα ακόμη και η παλιά σειρά τον αποκαλούσε χαρακτηριστικά άρχοντα .


Ο στρατιώτης που κυριολεκτικά δεν έβαλε γλώσσα μέσα του ονομάζεται Νίκος Ράθωσης .


Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά καλή υπόλοιπη στρατιωτική θητεία αφού ακολουθούν οι καθιερωμένες μεταθέσεις .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου