Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Πόλεμος στον Άρη Πατρών - Ο Αντώνης Καμπάκος μιλαέι " έξω από τα δόντια "


Τα πάνω κάτω ήρθαν μόλις σε λίγα 24 ώρα στο ποδοσφαιρικό σωματείο του Άρη Πατρών . Παρατηρείται ολική αντιστροφή του αρχικού κλίματος , με το που ανακοινώθηκε στα media ότι ο Αντώνης Καμπάκος αποτελεί το νέο πρόεδρο του συγκεκριμένου ιστορικού σωματείου . 

Ο ιδιοκτήτης του ελληνάδικου Αβαντάζ , προσφέρθηκε να βοηθήσει την ομάδα της καρδιάς του , βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη , με σημαντικές μεταγραφικές προσθήκες . Προς μεγάλη λύπη του , κατανόησε πως κάποιοι προσπάθησαν να τον εκμεταλλευτούν οικονομικά , υπολογίζοντας όμως χωρίς τον ξενοδόχο . 

Μάλιστα σε αποκλειστικές δηλώσεις του στο www.patragoal.gr , χαρακτήρισε αλήτες και λαμόγια όλους εκείνους που προσπάθησαν να πατήσουν επί πτωμάτων . Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του , μας ξεκαθάρισε πως με το πορτοφόλι του κανένας δεν έχει το δικαίωμα να το παίζει τσάμπα μάγκας . Το να βάζει αυτός τα λεφτά και άλλοι να διοικούν τον Άρη Πατρών , εκ μέρους του χαρακτηρίζεται ως μη αντρική ενέργεια και σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψει να συμβεί κάτι τέτοιο . 

Ο πόλεμος μεταξύ της υπάρχουσας διοίκησης και του Αντώνη Καμπάκου μόλις ξεκίνησε ... !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου