Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

ΠΑΤΡΑ : Οι δράστες που τραυμάτισαν τους δύο αστυνομικούς αποκαλύπτονται αποκλειστικά στο patra gossip news .gr


Πριν μερικές ημέρες γίναμε θεατές ενός πολύ θλιβερού περιστατικού που εξελίχθηκε σε γνωστό νυχτερινό κατάστημα της Πάτρας . Δύο νεαροί που τα ξημερώματα του Σαββάτου επιτέθηκαν και τραυμάτισαν δύο αστυνομικούς από τους οποίους μάλιστα ο ένας κατέληξε στο Νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι.

Από την πρώτη στιγμή ομάδες αστυνομικών εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή τους .

Οι δυο φερόμενοι δράστες του προαναφερόμενου περιστατικού , θέλοντας να αποκαλύψουν την δικιά τους αλήθεια , επικοινώνησαν με το patra gossip news .gr . Διαβάστε τι δήλωσαν : 

" Μας προκαλεί τεράστια εντύπωση με την μονομερή αντιμετώπιση εκ μέρους  μερίδας του τοπικού  τύπου , σχετικά με τα όσα έλαβαν χώρα πριν λίγα βράδια . Πραγματικά τα όσα ακούστηκαν και κυρίως γράφτηκαν κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα , αποτελεί ντροπή και παράλληλα διαστρέβλωση της πραγματικής αλήθειας . Δηλαδή οι μόνοι ένοχοι σε όλη την συγκεκριμένη ιστορία είμαστε εμείς και μόνο ... ?
Να σας ξεκαθαρίσουμε πως τα πάντα ξεκίνησαν ύστερα από την χυδαία υβριστική επίθεση που δεχτήκαμε εκ μέρους των αστυνομικών , οι οποίοι βρισκόντουσαν στο συγκεκριμένο κατάστημα σαν δυο απλοί πελάτες . Η συμπεριφορά τους ήταν προκλητική από το πρώτο λεπτό , με την κορύφωση να επέρχεται την ώρα που εξύβρισαν πολύ άνανδρα τις μανάδες σας . Παρόλα αυτά δεν θελήσαμε να ακολουθήσουν επεισόδια εντατικής κλίμακας , όμως συνέχιζαν να πυρπολούν την όλη κατάσταση . Φοράμε παντελόνια και με το χέρι στην καρδιά , σας επιβεβαιώνουμε πως η παραπάνω εκδοχή αποτελεί την πραγματική εξέλιξη των γεγονότων . Από κει και πέρα , θα παρακαλούσαμε και κάποια άλλα site της πόλης , να αντιμετωπίσουν με περισσότερη σοβαρότητα την όλη υπόθεση , χωρίς να ρίχνουν λάδι στην φωτιά . "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου