Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Οι λόγοι και τα πρόσωπα που η "Παριζιάνα" Live πάει τρένο - Πριν 3 μήνες όμως τους θεωρούσαν ξεγραμμένους ... Δείτε την μεγάλη ανατροπή !


Απίστευτα σκηνικά εξελίσσονται κατά την φετινή θριαμβευτική πορεία που πραγματοποιεί το νυχτερινό κατάστημα της Παριζιάνα Live !

Από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις ... Η προσέλευση του κόσμου ξεπερνάει κάθε προηγούμενο ρεκόρ , αποστομώνοντας παράλληλα όλους τους αρχικούς επικριτές . Να δώσουμε ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα πρόσωπα εκείνα που ενάντια σε όλες τις κακές Κασσάνδες , αποφάσισαν να ανοίξουν το ιστορικότερο ξενυχτάδικο της Αχαϊκής πρωτεύουσας , θυμίζοντας μας εικόνες του ένδοξου παρελθόντος ! Πραγματικά μαγκιά τους ... 

Ο κόσμος γουστάρει να διασκεδάζει σε χώρους που εκτός από την καθιερωμένη προσφερόμενη εξυπηρέτηση , θα του δοθεί η ευκαιρία να νιώσει ότι βρίσκεται στο δεύτερο σπίτι του . Δεν τίθεται η παραμικρή αμφιβολία πως το μεγαλύτερο ατού ( και παράλληλα μειονέκτημα των άμεσων ανταγωνιστών του ) είναι το στοιχείο που μόλις σας παραθέσαμε , αφού εκτός από τα μουσικά σχήματα , τις λεγόμενες καλλιτεχνικές φίρμες - βεντέτες , αυτό που στο τέλος κάνει την μεγάλη διαφορά .... είναι η επικοινωνιακή πολιτική !

Από τα άτομα που θα σε υποδεχτούν , στους μετέπειτα μετρ του καταστήματος , τους απλούς σερβιτόρους και τα εκάστοτε πρόσωπα του καλλιτεχνικού πληρώματος , με όλους αναμφιβόλως θα έχεις μια και δυο κουβέντες να ανταλλάξεις . Αυτά σε ποιο άλλο αντίστοιχο μπουζουξίδικο της πόλης εξελίσσονται ? Μα φυσικά μόνο στην μικρή Γαλλίδα !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου