Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Μίνα Ευαγγέλου : Που και πότε θα ανέβει στις Αθηναϊκές πίστες ; Όλο το παρασκήνιο στο patra gossip news .gr !


Δεν χωράει η παραμικρή αμφιβολία πως η Μίνα Ευαγγέλου μας αποδεικνύει συνεχώς πως έχει δικαίωμα στο όνειρο των μεγάλων Αθηναϊκών παραστάσεων . Πρόκειται για μια σκέψη και παράλληλα επιθυμία , η οποία ολοένα και αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου !

Προς την συγκεκριμένη κατεύθυνση κυμαίνεται και η άποψη των στενών της οικογενειακών προσώπων , τα οποία θεωρούν πως η ίδια πλέον διαθέτει όλο το προαπαιτούμενο πακέτο ( φωνή + εξωτερική εμφάνιση ) , προκειμένου να πραγματοποιήσει το μεγάλο καταλυτικό βήμα της μετέπειτα καριέρας της . Η συγκεκριμένη θαρραλέα σκέψη δείχνει πως πλέον βρίσκεται σε αρκετά ώριμο στάδιο , με τις αποκλειστικές πληροφορίες του patra gossip news.gr , να θέλουν την Μίνα Ευαγγέλου κατά την ερχόμενη χειμερινή σεζόν , να δοκιμάζει την τύχη της ( για πρώτη φορά μάλιστα ) εκτός του γνώριμου περιβάλλοντος του πατρινού νυχτερινού γίγνεσθαι . Μπορεί να πραγματοποίησε τα πρώτα της καλλιτεχνικά βήμα στα Asteria Live , όμως η ίδια φρόντισε να χτίσει το όνομα της ... μέσω των τελευταίων επιτυχημένων σεζόν που είχε στο Romeo . Μάλιστα η φετινή της συμμετοχή κρίνεται ηγετικού χαρακτήρα , αποτελώντας την πρώτη λαϊκή γυναίκα του σχήματος . 

Μπορεί κατά το παρελθόν να είχε δεχτεί δεκάδες προτάσεις από πασίγνωστα νυχτερινά στέκια της πρωτεύουσας για πραγματοποίηση LIVE εμφάνισης , όμως η Μίνα Ευαγγέλου έκρινε πως ακόμη δεν είχε φτάσει η κατάλληλη στιγμή για κάτι τέτοιο . Η εντυπωσιακή Πατρινή τραγουδίστρια παραμένει της λογικής πως όταν είναι να κάνει κάτι , τότε αυτό θα συμβεί μόνο όταν η ίδια θεωρήσει πως πραγματικά πατάει γερά στα πόδια ... Απεχθάνεται τις πρόχειρες κινήσεις του απλού εντυπωσιασμού !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου