Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Η γυναίκα του επιχειρηματία Βασίλη του έκανε δώρο... μία στρίπερ! Στην περιοχή της Αγυιάς


Αυτό δεν ήταν πάρτι! Ηταν το πάρτι των εκπλήξεων! Δόθηκε σε σπίτι γνωστού επιχειρηματία στην περιοχή της Αγυιάς  με αφορμή την ονομαστική του εορτή (Βασίλης). Και έγινε ...το έλα να δεις! Ιδιαίτερα την στιγμή που χτύπησε το κουδούνι και μπήκε μέσα μία καλλονή, έτοιμη να τα δώσει όλα!

Ο επιχειρηματίας  αρχικά τα έχασε καθώς μέσα στο σπίτι ήταν και η σύζυγός του. Ομως αργότερα κατάλαβε ότι η αγαπημένη του γυναίκα είχε συναινέσει στην «έκπληξη». Ισως μάλιστα να είχε συμμετοχή και στην διοργάνωση! Η νεαρή στρίπερ στάθηκε μπροστά του και άρχισε να γδύνεται. Εβγαλε το μπλουζάκι που φορούσε, έβγαλε τη φούστα της, έμεινε με τα εσώρουχα. Στη συνέχεια ξεκούμπωσε το σουτιέν της και άρχισε να λικνίζεται μπροστά στον έκπληκτο 45άρη, φορώντας μόνο ένα μικρό στρινγκ εσώρουχο, στο πίσω μέρος του οποίου υπήρχε ένα ...κορδόνι!

Η νεαρή στρίπερ στη συνέχεια άρχισε να χαϊδεύει τον εορτάζοντα! Ενώ ταυτόχρονα λικνιζόταν, του ξεκούμπωνε το πουκάμισο, όταν όμως έφθασε στο σημείο να προσπαθήσει να του κατεβάσει το φερμουάρ του παντελονιού του, ο επιχειρηματίας της είπε «στοπ»!

Η νεαρή τον ευχαρίστησε, άρχισε να ντύνεται και έφυγε. Το σόου της κράτησε κάτι λιγότερο από είκοσι λεπτά και σύμφωνα με πληροφορίες πληρώθηκε 150 ευρώ!

Το τι γινόταν κατά τη διάρκεια του σόου δεν περιγράφεται. Καθώς την παρέα δεν αποτελούσαν μόνο άνδρες αλλά και οι σύζυγοί τους. Οι οποίες στην κυριολεξία κοιτούσαν με ...ανοιχτό το στόμα όσα έκανε η νεαρή στρίπερ. 

Πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου