Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: Στα δικαστήρια της Πάτρας νέος άνδρας που κατηγορήθηκε για.... δεσμό με 80χρονη !


Μια απίστευτη υπόθεση εκδικάστηκε πριν από λίγες ημέρες στα δικαστήρια της Πάτρας, με έναν άνδρα κατηγορούμενο και με φόντο… ερωτικές περιπέτειες του εν λόγω άνδρα με… 80χρονη!! Όπως έγραψε ο ΚΟΣΜΟΣ  Οι εμπλεκόμενοι είναι άπαντες κάτοικοι ενός μικρού χωριού προς την Ηλεία και η υπόθεση έχει πολλά χρόνια που απασχολεί τις δικαστικές αίθουσες, ενώ τώρα ήταν η ώρα του εφετείου και άρα της οριστικής δικαστικής έκβασης της.

Τι ακριβώς είχε συμβεί ή τουλάχιστον τι ανέφερε το κατηγορητήριο; Ότι δύο γιαγιάδες γύρω στα 80 χρόνων έκαστη, είχαν αναθέσει τα κτήματά τους στον κατηγορούμενο με αντάλλαγμα να τις προσέχει, να τις φροντίζει και τους κάνει παρέα… Όλα ήταν εντάξει μέχρι που μετεγκαταστάθηκε από την Αθήνα ο ανιψιός της μιας εκ των δύο γιαγιάδων.

Και ο οποίος άρχισε να κατηγορεί τον πρώτο πως είχε συνάψει ερωτικό δεσμό με τη φίλη της θείας του και ότι τις εξαπατούσε και τις δύο, κάνοντας τες να πιστεύουν ότι αυτός τις προστάτευε. Και πώς το έκανε; …Στήνοντας – σύμφωνα τουλάχιστον με όσα ισχυριζόταν ο μηνυτής - ευφάνταστα τρομακτικά σκετσάκια όπου διάφοροι αόρατοι επίδοξοι ζωοκλέφτες, ληστές, βιαστές και λοιποί κακοποιοί με απειλητικές διαθέσεις έφταναν στο κατώφλι των γιαγιάδων, αλλά εκεί… εξολοθρεύονταν ρωμαλέα από εκείνον.

Γι΄ αυτό κι αυτές ακούγοντας τρομακτικούς, αλλά σκηνοθετημένους και ψεύτικους  θορύβους έξω από τις αγροικίες τους έτρεχαν να σωθούν μέσα σε αποθήκες, στάβλους, κοτέτσια, σκίνα και γενικώς όπου έβρισκαν… Και τότε εμφανιζόταν ως σωτήρας ο υπερήρωας!

Πανηγυρικά αθώος ο κατηγορούμενος!

Στο πρωτόδικο δικαστήριο είχε παραστεί όλο το χωριό. Μέχρι και ο ιερέας, ο δάσκαλος και πολλοί συγγενείς και γείτονες. Και… μόλις ένας (!) ήταν ο μάρτυρας υπερασπίσεως. Εκείνο όμως που κυριάρχησε ως γενικό συμπέρασμα, τότε, ήταν πως κανείς εκ των κληθέντων δεν είχε να πει κάτι συγκεκριμένο προκειμένου να αποδειχθεί η κατηγορία που βάρυνε τον καθισμένο στο εδώλιο άνδρα.

Πέραν της κατάθεσης του ιερέα ο οποίος δεν είχε διστάσει να αναφέρει πως τον ενοχλούσε που εν λόγω άνδρας συμπεριφερόταν σαν να ήταν άτομο… ελευθέρων ηθών και ότι πολλές φορές ο ίδιος (ο παππάς) του είχε κάνει συστάσεις. Πάντως στο εφετείο δεν επαναλήφθηκαν όλα αυτά, αφού οι μάρτυρες ήταν πολύ λιγότεροι. Αλλά και αυτή τη φορά δεν αποδείχθηκε το παραμικρό. Έτσι, το δικαστήριο αθώωσε πανηγυρικά τον κατηγορούμενο!

Πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου