Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Μόνο Εδώ : Φήμες θέλουν τον Θανάση Παπαγεωργίου να εμπλέκεται στην νυχτερινή διασκέδαση της Πάτρας !


Όλες οι τωρινές προβλέψεις κάνουν λόγο πως ορατές θα είναι οι μεταβολές που θα προέλθουν στην νυχτερινή διασκέδαση της Αχαϊκής πρωτεύουσας !

Το blog του patra gossipnews.gr για ακόμη μια φορά βρίσκεται εδώ , προκειμένου κάποιοι γνωστοί - άγνωστοι να μην σας πιάσουν ... αδιάβαστους . Οι καλά πληροφορημένοι συνεργάτες μας από την Αθήνα , μόλις μας πληροφόρησαν για την πιθανότητα ο Θανάσης Παπαγεωργίου να ενεπλακεί στον τομέα που αφορά την νυχτερινή διασκέδαση της πόλης . Οι έντονες φήμες των τελευταίων ημερών κάνουν λόγο πως ο ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων τόσο της Αθήνας , όσο και της Ηλείας , καθώς και το νέο μεγάλο αφεντικό του Πανηλειακού , ίσως κατά την ερχόμενη καλοκαιρινή σεζόν - που βρίσκεται προ των πυλών  - να αγοράσει ποσοστό μεριδίου από θερινό κέντρο διασκέδασης . Πάντως , να σας ξεκαθαρίσουμε πως τα όσα σας διατυπώσαμε παραπάνω , ακόμη βρίσκονται μόνο σε σενάριο φημολογίας και πιθανοτήτων , με τις επερχόμενες μέρες που θα ακολουθήσουν ... να μας υποδεικνύουν κατά πόσο θα λάβει ρεαλιστική μορφή το παραπάνω σενάριο .

Πάντως , οφείλουμε να παραδεχτούμε πως η πολύχρονη πορεία του στην νυχτερινή Αθήνα κρίνεται άκρως επιτυχημένη , αφού πρόκειται για έναν άνθρωπο που γνωρίζει όσοι ελάχιστοι άλλοι τους μεθόδους που πρέπει να ακολουθηθούν σε κάποιο νυχτερινό κατάστημα , για να σημειώσει θετικό πρόσημο στο φινάλε της πορείας του . Ο Θανάσης Παπαγεωργίου είναι το πρόσωπο ... "κλειδί" που πίστεψε από την αρχή της πορείας του τον Αχαιό λαϊκό ερμηνευτή , Νίκο Οικονομόπουλο , τον οποίον τον έχει στηρίξει όσο κανένας άλλος !

Σύντομα περαιτέρω ενημέρωση , αποκλειστικά μόνο μέσα από το patra gossipnews.gr !





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου