Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ PATRA GOSSIPNEWS.GR : Αυτός θα αναλάβει το τιμόνι στο "Χάραμα" Live !


Το "Χάραμα" Live ή κατά πολλούς το ωραιότερο θερινό κέντρο διασκέδασης της χώρας , βάση τωρινών πιθανοτήτων και δεδομένων  αναμένεται να ανοίξει εκ νέου τις πύλες του στο κοινό της Πάτρας , κατά την ερχόμενη καλοκαιρινή σεζόν - που βρίσκεται προ των πυλών !

Η περσινή ληθαργική κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει , σαφέστατα και αποτέλεσε μια αρκετά λυπητερή κατάσταση .... και ευχομαστε να μην συμβεί άλλη φορά στο ερχόμενο μέλλον !

Μπορεί οι επίδοξοι .. "μνηστήρες" που έχουν εκδηλώσει έμπρακτο ενδιαφέρον να είναι αρκετοί , όμως μόνος ένας θα καταφέρει να κόψει  πρώτος το νήμα της τελικής κούρσας . Η αποκάλυψη του προσώπου του θα πραγματοποιηθεί σε μόλις λίγες μέρες , όπου αρκετοί από τους τοπικούς καταστηματάρχες θα χάσουν κυριολεκτικά τον ύπνο τους στο άκουσμα της σχετικής είδησης . Σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να μην βιαστείτε  στο να βγάλετε πρόωρα συμπέρασμα , αφού το μόνο σίγουρο είναι πως θα πεσετε αρκετά έξω από την αρχική σας πρόβλεψη . Μάλιστα , ο ίδιος υποσχέθηκε στον  διαχειριστή έκδοσης του patra gossipnews. gr , Ηλία Τσίπα , να του παραχωρήσει αποκλειστική συνέντευξη όταν φτάσει το κατάλληλο πλήρωμα του χρόνου , με όλες τις απαραίτητες βασικές προϋποθέσεις να έχουν καλυφθεί επαρκώς εκ μέρους του !

Σύντομα εκ νέου ενημέρωση αποκλειστικά μέσα από το συγκεκριμένο blog .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου