Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Ο Παναγιώτης Μυριάνθους στην κορυφή των ραδιοφωνικών charts - Δείτε φώτο ντοκουμέντο !


Ποιος άραγε θα πίστευε ότι το τραγούδι που κυκλοφόρησε πριν ολίγων ημερών -εκ μέρους του Παναγιώτη Μυριάνθους - μέσα σε ελάχιστο χρόνο θα σκαρφάλωνε στην κορυφή των ραδιοφωνικών charts της χώρας !

Και επειδή μερικοί ενδέχεται να μας κατηγορήσουν για ευνοϊκή μεταχείριση προς το πρόσωπο του πολλά υποσχόμενοι Κύπριου τραγουδιστή , το blog του patra gossipnews.gr έχει στα χέρια του φωτογραφία ντοκουμέντο , που επιβεβαιώνει με τον πιο ρεαλιστικό τρόπο τα λεγόμενα μας . Συγκεκριμένα , στην παραπάνω photo που εξασφαλίσαμε , έχουμε την δυνατότητα να αναγνώσουμε σε ποια θέση του Media - Inspector βρίσκεται αυτή την στιγμή το "Μια φορά και ένα καιρό " . 

Για όσους δεν το γνωρίζουν , να τους πληροφορήσουμε πως πρόκειται για τον επίσημο δείκτη μέτρησης της συχνότητας που ακούγεται στις ερτζιανές συχνότητες της χώρας , κάποιο μουσικό κομμάτι σε καθημερινή βάση . Ο Παναγιώτης Μυριάνθους με το καλημέρα έχει ... "σκαρφαλώσει" στην 145η θέση , επίδοση που σαφέστατα και δεν γίνεται να περάσει έτσι απαρατήρητη . 

Επίσης , να δώσουμε τα εύσημα και στην Ελένη Καλατζή , η οποία είναι η παραγωγός στο παραπάνω μουσικό αποτέλεσμα !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου