Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Ρεκόρ: Πιο τραγούδι έσπασε τα κοντέρ στο media inspector μέσα σε τρεις μέρες!!!

Screen Captures2

Το Media Inspector είναι για τους μυημένους στα καλλιτεχνικά δρώμενα της χώρας το πιο σημαντικό εργαλείο για κάθε τραγούδι. Είτε αυτό είναι νέο είτε παλιό. Με τον μηχανισμό αυτό μπορούν όλοι να δουν αν τα τραγούδια τους έχουν αντίχτυπο στον κόσμο και στα ραδιόφωνα.

Και γίνεται ακόμη πιο σημαντικό αν αναλογιστεί κανείς ότι μέσα απο το Media ενημερώνονται επιχειρηματίες παραγωγοί δημιουργοί αλλά βεβαίως και οι ίδιοι οι τραγουδιστές.
Τι γίνεται λοιπόν όταν μια νέα τραγουδίστρια φτάνει μέσα σρ τρείς μέρες στη θέση 95; Απο μόνο του συνιστά τεράστια επιτυχία. Η Όλγα Παππά πραγματοποίησε το επόμενο βήμα στην καριέρα της σε στίχους Ηλία Φιλίππου και μουσική Κώστα Μηλιωτάκη.
Η ρούμπα με τίτλο «Το βλέπω δύσκολο» σαρώνει στα ραδιόφωνα σε όλη την Ελλάδα και τ΄ αποτελέσματα είναι πλέον μετρήσιμα. Και αποτελεί μεγάλη επιτυχία, αν αναλογιστεί κανείς πώς πρόκειται για νεοεμφανιζόμενη καλλιτέχνιδα, την οποία ωστόσο απο την πρώτη μέρα που την ανακαλύψαμε την πιστέψαμε.
Η τραγουδίστρια δεν άραξε στις δάφνες της. Έσπευσε προχθές να οπτικοποιήσει το τραγούδι σε σκηνοθεσία Σπύρου Καψίλη. Στην ομάδα ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και η Πέννυ Βασιλείου.
Για περισσότερα στο : nassos - blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου