Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Πώς θα κάνει Πάσχα η TV;;; - Τι θα δούμε αυτές τις μέρες;;;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Πώς θα κάνει Πάσχα η TV;;; - Τι θα δούμε αυτές τις μέρες;;;
Η Μεγάλη Εβδομάδα φτάνει στο τέλος της και η Ανάσταση είναι πολύ κοντά, ενώ οι ετοιμασίες έχουν ξεκινήσει και τα κανάλια έχουν διαμορφώσει το πρόγραμμά τους σύμφωνα με τις ημέρες, για να μας συγκινήσουν τη Μ. Παρασκευή και να μας διασκεδάσουν την Ανάσταση αλλά και την Κυριακή του Πάσχα. Συντονιστείτε στους δέκτες σας και επιλέξτε ανάμεσα σε μια πληθώρα απολαυστικών προγραμμάτων!
Μεγάλη Παρασκευή
Την ημέρα των Παθών δεν θα μπορούσαν τα κανάλια να μη βάλουν στο πρόγραμμά τους επίκαιρες σειρές αλλά και ταινίες που άφησαν εποχή και ζωντανεύουν στο γυαλί το Γολγοθά. Ο ΑΝΤ1, μετά την περιφορά του Επιταφίου, θα καθηλώσει μικρούς και μεγάλους με την επιτυχημένη σειρά του Φράνκο Τζεφιρέλι «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» και στη συνέχεια με τη «Βίβλο». Το MEGA βάζει τους τηλεθεατές στο κλίμα της ημέρας με το κλασικό διαχρονικό μυθιστόρημα του Βίκτορος Ουγκό «Οι άθλιοι», που μας μεταφέρει σε μια άλλη εποχή και δίνει τη σκυτάλη στη θρησκευτική ταινία «Βαραββάς», με το μοναδικό Αντονι Κουίν. Το STAR δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο με το βιβλικό έπος «Ο βασιλεύς των βασιλέων», μια ταινία που αναπαριστά τη ζωή του Ιησού Χριστού. Ο ALPHA δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο με τη μίνι σειρά «Τα Πάθη», αλλά και την ταινία «Ξεριζωμένη γενιά» με τον Νίκο Ξανθόπουλο. Τo ΣΚΑΪ καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας μάς μεταφέρει σε τόπους μοναδικής θρησκευτικής σημασίας. Περιπλανιόμαστε στη χερσόνησο του Αθω στο Αγιο Ορος και θαυμάζουμε την αρχιτεκτονική των μοναστηριών στο ντοκιμαντέρ «Αθως: Το Αγιο Ορος» και στη συνέχεια ακολουθούμε τα βήματα του Ιησού στους Αγίους Τόπους μέσα από τη μοναδική παραγωγή «Οι Αγιοι Τόποι από ψηλά», ένα ντοκιμαντέρ που μας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσουμε την περιοχή που «φιλοξένησε» τη ζωή και του έργο του Ιησού. Και η Δημόσια Τηλεόραση με ψαλμωδίες μάς μεταδίδει την κατανυκτική ατμόσφαιρα, όπως το «Ω γλυκύ μου έαρ» με τη συγκλονιστική φωνή του Γιώργου Χατζηχρόνογλου, που είναι ο άρχων υμνωδός του Οικουμενικού Πατριαρχείου. Και για όσους θέλουν να γνωρίσουν τη ζωή του Αγίου Θωμά, ενός από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές του Ιησού, συντονιστείτε στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤV και παρακολουθήστε την επική δραματική σειρά «Η ζωή του Θωμά».
Μεγάλο Σάββατο
Και ενώ όλοι ετοιμάζουμε την παραδοσιακή μαγειρίτσα, τα κανάλια έχουν «μαγειρέψει» για εμάς αρκετά ψυχαγωγικά προγράμματα. Το Mεγάλο Κανάλι μετά την Ανάσταση μας διασκεδάζει με μουσικά αφιερώματα από νυχτερινά κέντρα και μουσικές σκηνές για να μας ανεβάσει τη διάθεση. Ο ΑΝΤ1 συνεχίζει το κατανυκτικό κλίμα με την αποκορύφωση των μοναδικών...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου