Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Απίστευτο: Το ραδιοτηλεοπτικό σταμάτησε το κανάλι του Σειρηνάκη από τον ΟΤΕ !

Desktop

Τώρα τι να πούμε. Η είδηση έσκασε σαν βόμβα. Και είναι βόμβα καθώς περισσότερα από 50 άτομα χάνουν ξαφνικά την δουλειά τους.

Σε μια Ελλάδα που υποτίθεται δίνει ευκαιρίες σε Ελληνικές επιχειρήσεις. Αυτή η Ελλάδα της γραφειοκρατίας της ρεμούλας, του ωχαδερφισμού έκλεισε το κανάλι του Έλληνα επιχειρηματία Δημήτρη Σειρηνάκη επειδή το περιεχόμενό του ήταν προσβλητικό. «Ήταν πορνό και μπορούσε κανείς να παρακολουθήσει γυμνά κορμιά να έρχονται σε συνουσία».
Να το δεχτώ. Είναι κορυφαίο επιχείρημα αν και αναφερόμαστε σε ένα κανάλι κλειδωμένο με κωδικούς που δεν μπορεί κανείς κάτω των 18 να μπει σε αυτό παρά μόνο με γονική συναίνεση.
Αλλά για να σκεφτώ και κάτι άλλο. Αν το κανάλι του Σειρηνάκη- κύριοι του ραδιοτηλεοπτικού- είναι πορνογραφικού περιεχομένου γιατί στην ίδια λογική δεν κλείνεται και το κανάλι Hustler, το Dorcel και το Playboy Tv που επίσης εκπέμπουν σε δορυφορικό μπουκέτο;
Μήπως επειδή εκεί δεν μπορείτε να βρείτε τους επιχειρηματίες καθώς οι βάσεις των εταιρειών είναι στο εξωτερικό; Μήπως-λέω τώρα- οδηγείτε από μόνοι σας τον επιχειρηματία να επιστρέψει κάποια στιγμή κι αυτός με μια εταιρεία με έδρα το Τσιμπουκτού; Ντροπή μας.
Δε θέλω να σκεφτώ ότι με την απόφαση αυτή εξυπηρετείτε ξένα συμφέροντα. Εκτιμώ πώς πρόκειται για μικρόμυαλη λογική. Μια λογική για την οποία φημιζόμαστε ως λαός.
Τον μόνο που εξαιρώ είναι τον πρόεδρο του ΕΣΡ που ψήφισε θετικά στο να μείνει το κανάλι επικαλούμενος τα επιχειρήματα ασφαλείας που η πλευρά του ΟΤΕ και ο Σειρηνάκης επικαλέστηκαν.
Και μη μου πείτε ότι το πρόβλημα ήταν πώς η εταιρεία δεν ήταν ΑΕ αλλά ΕΠΕ… διότι σε όποιον το πω γελάει με την καρδιά του…
πηγή : nassos -blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου