Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Telegraph: Οι Έλληνες ενωμένοι στο «όχι στον Κατσουράνη» !

Magnify Image

Μέχρι τη Βρετανία έφτασε η σελίδα στο Facebook που εναντιώνεται στη συμμετοχή του Κώστα Κατσουράνη στην 11άδα του αγώνα με την Κόστα Ρίκα για το Μουντιάλ. 

Magnify Image

Η εφημερίδα Telegraph αναφέρει ότι «οι Έλληνες είναι ενωμένοι στο «Όχι ο Κατσουράνης με Κόστα Ρίκα» και σημειώνει ότι οι χρήστες του Facebook που δεν θέλουν τον παίκτη του ΠΑΟΚ στη βασική σύνθεση ξεπέρασαν αυτούς που θέλουν τον Jay στο Μουντιάλ (85.000-95.000).     

Αναφέρει επίσης ότι ο Κατσουράνης κατηγορήθηκε για την κακή εμφάνιση της εθνικής και την ήττα από την Κολομβία με 3-0 στον πρώτο αγώνα του Μουντιάλ και τονίζει ότι όταν δεν έπαιξε στον αγώνα με την Ακτή Ελεφαντοστού «οι Έλληνες έπαιξαν τόσο καλά ώστε να προκριθούν στη φάση των «16».   Η Telegraph σημειώνει ακόμη ότι «πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι ο 35χρονος μέσος έχει κακή επιρροή και στον ΠΑΟΚ, την ομάδα στην οποία αγωνίζεται» και αναφέρεται στο επεισόδιο με τον Μανιάτη στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.   

Ο αρθρογράφος αναφέρεται στις τεταμένες σχέσεις Κατσουράνη-Μανιάτη λίγες ημέρες πριν την κλήση για την Βραζιλία και σημειώνει ότι είναι φυσικά απόφαση του Σάντος αν ο Κατσουράνης θα επιστρέψει στη βασική 11άδα, ειδικότερα μετά την αντικατάστασή του από τον Γιώργο Καραγκούνη, ο οποίος έκανε καλή εμφάνιση στον αγώνα με τους «Ελέφαντες». 

πηγή : lifo.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου