Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Μόλις Τώρα : Μετά λέτε ότι εμείς φταίμε ... To απίστευτο μπούστο Πατρινής τραγουδίστριας που αναστατώνει τις παραλίες της Κέρκυρας !


Η Ειρήνη Παρίση αποτελεί ένα κορίτσι που δεκάδες φορές έχει φιλοξενηθεί στις εκάστοτε αναρτήσεις του patra gossip-news.gr . Θα λέγαμε πως η συγκεκριμένη ...κολόνια κρατάει χρόνια ! Αν δεν μας ξεγελάει ο νους μας , από τότε που εμφανιζόταν στο νυχτερινό κατάστημα του Romeo , δηλαδή υπολογίζοντας περίπου 3 χρόνια νωρίτερα ... Από τότε ξεκίνησε η αρχική μας γνωριμία .

Φυσικά , από τότε μέχρι σήμερα ... εννοείται πως έχουν αλλάξει πολλά πράγμα , με την ίδια να συνεργάζεται για δύο συνεχής σεζόν με τα Αστέρια Live . Για ένα και μοναδικό πράγμα βάζουμε το χέρι μας στην φωτιά , ισχυριζόμενοι πως έχει παραμείνει ακέραιο συγκριτικά πάντοτε με το κοντινό παρελθόν , πως δεν έχει διαφοροποιηθεί μέσα στην διάρκεια του χρόνου . Τι μπορεί να είναι αυτό .. ? Μα φυσικά , το στοιχείο της σεξουαλικότητας που προβάλει προς τα έξω η εντυπωσιακή Πατρινή τραγουδίστρια , η οποία αυτή τη στιγμή που σας μιλάμε βρίσκεται στο πανέμορφο νησί της Κέρκυρας . Μάλιστα , έχει καταφέρει να συνδυάσει εργασία με διακοπές . 

Από το πρώτο λεπτό που πάτησε το πόδι της στο νησί των Φαιάκων , κατάφερε να επιβεβαιώσει τα λεγόμενα του ηλεκτρονικού τύπου , την οποία την συγκαταλέγουν ανάμεσα στις πιο sexy τραγουδίστριες της χώρας . Θέλετε και αποδείξεις περί αυτού ... ?

Δείτε την just now να λιάζεται στην παραλία , όπου η ματιά μας μεταξύ των άλλων επικεντρώνεται στο πλούσιο μπούστο της ...Το κορίτσι έχει τα προσόντα και πολύ καλά κάνει που μας τα δείχνει !



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου