Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Έληξε πρόωρα και άδοξα η συνεργασία του Βασίλη Μπρούτζου με το Ράδιο Πάτρα 106.5 Fm - Σαφή υπονοούμενα από τον γνωστό ραδιοφωνικό παραγωγό !


Και εκεί που όλα έδειχναν πως η συνεργασία του Βασίλη Μπρούτζου με το Ράδιο Πάτρα 106.5 Fm ήταν παράδειγμα προς μίμηση , ακολούθησε η απόλυτη ανατροπή του όλου σκηνικού !

Ο φίλος και στενός συνεργάτης του patra gossip-news.gr κατά την διάρκεια της χθεσινής βραδιάς προέβη σε μια κίνηση που σπάνια μας έχει συνηθίσει να πράττει κατά τέτοιο τρόπο . Συγκεκριμένα , εξέδωσε ανακοίνωση από την προσωπική του σελίδα που διατηρεί στο facebook , ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς του φίλους , πως επήλθε το οριστικό φινάλε της εκπομπής "Μουσικά -Τέμπο" , όπου ο ίδιος ήταν ο υπεύθυνος για το τελικό αποτέλεσμα που έβγαινε on air . Ο Βασίλης Μπρούτζος άφησε σαφή υπονοούμενα για τις εξηγήσεις - που δεν υπήρχαν με βάση τους ισχυρισμούς του - από την διεύθυνση του σταθμού , χαρακτηρίζοντας τους ως αντι-επαγγελματίες . 

Τώρα , όσον αφορά τα επόμενο κεφάλαιο της ερτζιανής του σταδιοδρομίας , ίσως από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη να τον δούμε σε κάποια άλλη ραδιοφωνική οικογένεια της Πάτρας ! 

Σύντομα τα νεώτερα ..







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου