Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Το προσωπικό στοίχημα του Πέτρου Φούφουλα και η σταδιακή εδραίωση του ... !!!



Το θέμα δεν είναι να κριτικάρουμαι και κατ επέκταση να δημοσιεύουμε μόνο τις αρνητικές ειδήσεις της απλής καθημερινότητας μας , αλλά να τονίζουμε και την θετική πλευρά ορισμένων καταστάσεων . Άλλωστε , μέσα από το blog του patra gossip-news.gr σε καμία περίπτωση δεν υιοθετούμε την άποψη πως τα πάντα είναι μαύρα , και αρκετά δύσκολα μπορεί να βρεθεί το φως στο τούνελ . 


Ο παραπάνω πρόλογος που μόλις σας θέσαμε , θα μπορούσε να βρει άμεση ανταπόκριση σε δεκάδες τομείς και πρόσωπα , με τον Πέτρο Φούφουλα να αποτελεί το πιο τρανό παράδειγμα . Λίγο πολύ όλοι μας τον γνωρίζουμε , μιας και τα δύο τελευταία χρόνια αποτελεί τον ... μπροστάρη της γενικότερης επιτυχημένης πορείας που έχει διατελέσει το κατάστημα του Magenda . Πάντως , το μεγάλο προσωπικό του στοίχημα , ήταν το περσινό του θαρραλέο εγχείρημα που ακούει στο όνομα του Sagionra . Αν και οι εποχές δεν κρίνονται οι κατάλληλες επιθυμητές για νέα επιχειρηματικά ανοίγματα , αυτός προχώρησε στο παρακάτω βήμα . Η περσινή σεζόν θα λέγαμε πως ήταν κυρίως αναγνωριστική προς το ευρύ κοινό , με τα επιτυχημένα αποτελέσματα να είναι περισσότερο εμφανή κατά την τωρινή καλοκαιρινή σεζόν . Το Sagionara δίνει την δυνατότητα στο εκάστοτε ενδιαφερόμενο λουόμενο εκτός από το καθιερωμένο μπάνιο που θα κάνει , επίσης να δοκιμάσει οποιαδήποτε πιάτο της αρεσκείας του . 

Καθώς οι συμπολίτες μας παραχωρούν στην σταδιακή τους προτίμηση προς το συγκεκριμένο κατάστημα , κατανοείται πως παράλληλα δικαιώνεται η αρχική επιλογή του Πέτρου Φούφουλα . Δεν θα ήταν καθόλου υπερβολικό να ισχυριστούμε πως μέρα με τη μέρα επιτυγχάνεται η εδραίωση του στο τομέα της νυχτερινής διασκέδασης ( λαμβάνοντας υπόψη την ενεργή συμβολή τόσο στο Sea Through , όσο κυρίως στα πεπραγμένα του Magenda )  , με τον ίδιον να παραμένει πάντοτε χαμηλών τόνων , αποφεύγοντας τις συνηθισμένες πολυτέλειες και τα εφέ που κάποιοι μας είχαν συνηθίσει κατά το παρελθόν . 

Άλλωστε , μόνο μέσω της συστηματικής δουλειάς χτίζονται τα κάστρα , και όχι με λόγια του αέρα ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου