Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

ΜΟΝΟ ΕΔΩ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ... !!! Το πρόσωπο "κλειδί" που θα συνοδέψει απόψε τον Παντελή Παντελίδη στο Volcano Πάτρας - Πολύπειρος δημοσιογράφος και παράλληλα το δεξί χέρι του Κώστα Μπερτάκη !


Δεύτερη συνεχή καλοκαιρινή σεζόν , που ο Παντελής Παντελίδης αναμένεται να πραγματοποιήσει live καλλιτεχνική εμφάνιση στην πόλη της Πάτρας . 


Όπως πέρσι , έτσι και φέτος θα τον απολαύσουμε στο νυχτερινό κατάστημα του Volcano , απέχοντας ελάχιστες μόνο ώρες από την κορύφωση της αποψινής βραδιάς . Η σχετική ζήτηση από τους συμπολίτες μας έχει χτυπήσει πραγματικά κόκκινο , μιας και αναφερόμαστε στο πιο hot όνομα της ελληνικής δισκογραφίας που συναντάμε τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο . Αρκεί να ανατρέξει κανείς τόσο στα περσινά , όσο κυρίως στα φετινά του κατορθώματα στο Teatro Music Hall , όπου η λέξη .."Χαλασμός Κυρίου" ... θεωρούμε πως αρμόζει ..."γάντι" στην περίπτωση αυτή . 




Στο πλευρό του δημοφιλούς λαϊκού ερμηνευτή αναμένεται να είναι και ο Χάρης Λεμπιδάκης , η πορεία του οποίου συνεχώς κυμαίνεται σε ανοδική τάση . Για τους πιο .." ψαγμένους" αναγνώστες μας , σαφέστατα και γνωρίζουν για τα δημοσιογραφικά του κατορθώματα τόσα χρόνια στο επάγγελμα , όπου τα δύο τελευταία χρόνια αποτέλεσε τον υπεύθυνο επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων , τόσο του Teatro Music Hall , Fantasia Live , όσο και προσωπικά του Παντέλω . Με λίγα λόγια θεωρείται ως ένας από τους πιο στενούς και έμπιστους συνεργάτες του καταστηματάρχη , Κώστα Μπερτάκη . 


Η συνεχής συνεργασία του patra gossip-news.gr μαζί του είναι γνωστή στην ευρύτερη πιάτσα των media , χωρίς να χρειάζονται τα περαιτέρω περιγραφικά σχόλια . Τέλος , να σας πληροφορήσουμε πως τον Χάρη Λεμπιδάκη εκτός από το www.newspistol.com ( συντονιστής έκδοσης ) , το περιοδικό Full -Life ( αρχισυντάκτης ) , πλέον τον συναντάμε και στην καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή του Alpha Channel , "Καλοκαίρι Παντού" !








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου