Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Μόνο λίγες ώρες για την απόλυτη κορύφωση - Προβλέπεται SOLD OUT βραδιά στην αποψινή καλλιτεχνική εκδήλωση του Α.Ο Ψαθόπυργου !


Λίγες μόνο ώρες μας χωρίζουν από την κορύφωση της αποψινής καλλιτεχνικής εκδήλωσης που θα διοργανωθεί στην περιοχή του Ψαθόπυργου !

Ο Α.Ο της περιοχής για ακόμη μια καλοκαιρινή σεζόν παρουσιάζεται συνεπής στο ραντεβού με την ιστορία , αναλαμβάνοντας κάτω από την σκέπη του την διοργάνωση μιας ανεπανάληπτης εκδήλωσης . Τα ονόματα των τραγουδιστών που θα παραστούν είναι ήδη γνωστά εδώ και ημέρες , με την μαγική τριάδα των "3Π" να ξανασμίγει ύστερα από αρκετό καιρό . Γιάννης Πανίτσας , Σπύρος Πανταζόπουλος και Γιώργος Παράμερος μας υπόσχονται να μας ταξιδέψουν σε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι , χωρίς .... ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ . Η παρέλαση αναγνωρισμένων καλλιτεχνών φυσικά και δεν σταματάει εδώ , μιας και στην παραπάνω λίστα ακόμη προστίθενται οι : Ελπίδα Αδαμίδου , Σάσσυ Τσεντούρου και την Κωνσταντίνα Καρβουνιάρη . 

Το μόνο σίγουρο είναι πως σε ελάχιστο χρονικό διάστημα από τώρα , η κεντρική πλατεία του Ψαθόπυργου θα κατακλυσθεί από χιλιάδες κόσμο , με το λαϊκό γλέντι να κρατάει μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες !

Αυτά από εμάς , τα υπόλοιπα το βράδυ από κοντά παιδιά .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου