Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Μίνα Ευαγγέλου : Μήπως έχετε καμία αμφιβολία πως δεν θα την λατρέψουν στο Βόλο ; - Για δείτε φωτογραφία και θα καταλάβετε πολλά !!!


Στην πόλη του Βόλου βρίσκεται ήδη η Μίνα Ευαγγέλου , μιας και φέτος θα εμφανίζεται σε γνωστό κέντρο διασκέδασης της περιοχής !

Η Πατρινή τραγουδίστρια δείχνει αρκετά ενθουσιασμένη που θα συνεργαστεί με το Premiera - Live και τον επιχειρηματία Βαγγέλη Αναστασόπουλο , μιας και στο παρελθόν είχε τύχει να ακούσει τα καλύτερα από άλλες φίλες συναδέλφισσες της που είχαν περάσει από δω . Πάντως , η αλήθεια είναι και οφείλουμε να την δημοσιεύσουμε , πως η Μίνα Ευαγγέλου εκτός από μια πολύ λαϊκή φωνή , επίσης διακρίνεται και την εξωτερική της ομορφιά . 

Δείτε την παραπάνω φωτογραφία που ανέβασε σήμερα μέσα από την προσωπική της σελίδα που διατηρεί στο facebook , όπου τα... αποθεωτικά σχόλια και τα like πήραν κυριολεκτικά φωτιά . Όπως και να το κάνουμε δεν αναφερόμαστε σε μια απλή καθημερινή γυναίκα - αλλά και τραγουδίστρια - της σειράς . Το κορίτσι είναι απλά ..κορίτσαρος , και το μόνο σίγουρο είναι πως με το καλημέρα θα αποκτήσει ρόλο απόλυτης πρωταγωνίστριας στο φετινό Premiera .

Πολλά συγχαρητήρια να δώσουμε στον big boss του καταστήματος , που κινήθηκε αρκετά έξυπνα και πρόλαβε να την "κλειδώσει" από τις αρχές του καλοκαιριού !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου