Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Πάτρα : Δείτε ποιος "κρύβεται" πίσω από το "Φασόλοι" μαγειρείο !


Η ανοδική πορεία που έχει πραγματοποιήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα το "Φασόλοι" μαγειρείο , ανάγκασε τον ιδιοκτήτη του να προχωρήσει πλέον και στην καθιέρωση του τμήματος catering !

Μπορεί σήμερα το "Φασόλοι" να έχει αποστομώσει αρκετούς επικριτές του , όμως στα πρώτα ξεκινήματα του ο δρόμος δεν ήταν σε καμία περίπτωση στρωμένος με ροδοπέταλα . Κάθε αρχή και δύσκολη που λέει και ο σοφός λαός , με τον Σπύρο Μπιράτση να δικαιώνεται για το ρίσκο που είχε λάβει πριν μια διετία . Η τελευταία συνεργασία που είχε με πασίγνωστο κατάστημα της Πάτρας - αναλαμβάνοντας το πόστο της κουζίνας - τον είχε απογοητεύσει σε μέγιστο βαθμό , αφού ενώ δούλευε αρκετά σκληρά για πολλές ώρες , δεν ανταμειβόταν με βάση την αξία του , με βάση την γενικότερη προσφορά του . Έτσι λοιπόν , αποφάσισε να φτιάξει την δική του "μπιζνα" . Κάπως έτσι , ξεκίνησε η αρχική ιδέα γέννησης του σημερινού καταστήματος μαγειρευτών πιάτων , "Φασόλοι" . Με το καλημέρα το μαγαζί κατάφερε να τραβήξει το κοινό της πόλης που γνωρίζει από ποιοτικό φαγητό , όπου σε καθημερινή βάση είναι γεμάτο . 

Τα εύσημα να δοθούν στον big boss της επιχείρησης , τον Σπύρο Μπιράτση , που μέσα σε μια περίοδο παρατεταμένης οικονομικής ύφεσης , δεν φοβήθηκε να επενδύσει σε αυτό που αγαπάει και γνωρίζει να κάνει όσο οτιδήποτε άλλο . Εκτός αυτού , είναι ένα από τα παιδιά εκείνα που έχει παλέψει αρκετά στην ζωή του και τον έχει αποδεχτεί η ... πιάτσα .

Μαγκιά του !








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου