Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Διαβάστε Εδώ : Οι λόγοι που η Αθηνά Πολίτη επιλέχτηκε από την διεύθυνση κορυφαίου κέντρου διασκέδασης της Θεσσαλονίκης !



Η συνεργασία της Αθηνάς Πολίτη και του κέντρου διασκέδασης "Μούσες" Live ,  ήδη είναι γνωστή εδώ και μέρες !

Μάλιστα , η καλλίγραμμη αοιδό αύριο έχει επίσημη πρεμιέρα , με την ίδια να μην μπορεί να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό της . Άλλωστε , αποτελεί όνειρο για καθό καλλιτέχνη να συνεργάζεται με κέντρα Α κατηγορίας , όπου σε κοιτάζουν τόσα μάτια που σχετίζονται με τον χώρο της μουσικής και της δισκογραφίας .Το φιλόξενο κοινό της συμπρωτεύουσας για χρόνια κρατάει την πρωτοκαθεδρία της ξέφρενης διασκέδασης , με την Αθηνά Πολίτη να το γνωρίζει αυτό το στοιχείο πάρα πολύ καλά .

Σε καμία περίπτωση δεν επιλέχτηκε τυχαία και περιστασιακά από τις "Μούσες" , αλλά πάνω της ποντάρει πάρα πολλά ο μαγαζάτορας . Ας μην ξεχνάμε πως πρόκειται για μια τραγουδίστρια που είναι "φτιαγμένη" για μεγάλα πράγματα , με τις μετοχές της στο εγχώριο καλλιτεχνικό χριματιστηριο να έχουν ανέβει κατακόρυφα το τελευταίο χρονικό διάστημα . 

Τα υπόλοιπα αύριο από κοντά , στην πρώτη επίσημη εμφάνιση της στο κέντρο διασκέδασης "Μούσες" , αποτελώντας την πρώτη λαϊκή γυναίκα του μαγαζιού .





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου