Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Μαίρα Ψιλοπούλου : Το αρχικό "άδειασμα" από την Άντζελα Δημητρίου και το "deal" με το ΡΟΔΟΝ !


Μπορεί σε κάποιους να τους φαίνονται πως τα πάντα είναι τόσο ιδανικά πλασμένα στον τομέα της νυχτερινής διασκέδασης , όμως έξω από το χορό πολλά τραγουδίστρια λέγονται !

Πρέπει να αποτελέσεις μέρος του όλου οικοδομήματος , για να δεις με τα ίδια σου τα μάτια το πως λειτουργεί το όλο ... ύπουλο σύστημα . " Ο θάνατος σου , η ζωή μου" , είναι η φράση του ταιριάζει "γάντι" στα περισσότερα κέντρα διασκέδασης και ειδικότερα στο κομμάτι που αναφέρεται στην διαμόρφωση των καλλιτεχνικών σχημάτων . Παρατηρούμε πως κατά τις περισσότερες φορές , το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό , με την Μαίρα Ψιλοπούλου να το αισθάνεται αυτό πολύ επώδυνα στο πετσί της . Ενώ αρχικά είχε συμφωνήσει να βρίσκεται στο "Margarites" Live , όμως φαίνεται πως είχε υπολογίσει χωρίς την "ξενοδόχο" Άντζελα Δημητρίου . Η Λέιντη του λαϊκού πενταγράμμου άρχισε να βγάζει αφρούς - για αδιευκρίνιστους λόγους - με το που πληροφορήθηκε πως η Μαίρα θα βρισκόταν στο ίδιο σχήμα μαζί της , κάνοντας οτιδήποτε ήταν ήταν δυνατόν για να την "φάει" , να την βγάλει από την μέση . Και επειδή η γνώμη της ακόμη μετράει , υλοποιήθηκε τελικά η επιθυμία της , σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ που μας μεταφέρουν τα "λαγωνικά" μας από την νυχτερινή πιάτσα της πρωτεύουσας .  

Η επόμενη μέρα βρίσκει την Μαίρα Ψιλοπούλου να έχει δώσει τα χέρια με την διεύθυνση του "Ρόδον" Live , ενός χώρου που το γνωρίζει πάρα πολύ καλά . Μαζί με τους : Γιάννη Κόλλια , Γ.Βασιλείου , Γιώργο Λέξη και τον Βασίλη Μητρόπουλο θα μας κρατούν συντροφιά κάθε Πέμπτη - Παρασκευή - Σάββατο .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου