Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Αυτή είναι η τραγουδίστρια που "αναστατώνει" την Λάρισα !


Με το που ολοκληρώθηκαν οι άκρως πετυχημένες εμφανίσεις της στο ROMEO + , δεκάδες δελεαστικές προτάσεις έφταναν κατά ριπάς !

Η συνεργασία της Αθηνάς Ιωάννου με τον Παναγιώτη Βασιλειαδή κυμάνθηκε σε ιδιαίτερο ικανοποιητικό πλαίσιο , με το όνομα της να παίζει αρκετά δυνατά σε ολόκληρη την νυχτερινή πιάτσα της Αθήνας . Και εκεί που πλήθαιναν οι "μνηστήρες" , ακολουθεί το .."colpo - grosso" από την Λάρισα και το "deal"με ξακουστό κέντρο διασκέδασης της περιοχής , Έτσι λοιπόν , το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα η Αθηνά Ιωάννου εμφανίζεται στα "9/8" , με τον μαγαζάτορα του κέντρου να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση από το "γρανάζι" που έχει προστεθεί στην ομάδα του . Άλλωστε , το να έχεις στο μαγαζί σου μια τραγουδίστρια που γνωρίζει αυτό που ζητάνε οι παρευρισκόμενοι θαμώνες και θεωρείται "γατόνι" στο πλαίσιο του επικοινωνιακού τομέα , θεωρείται η ιδανική λύση !

Αυτό λοιπόν , έχει καταφέρει η Αθηνά Ιωάννου στην πόλη της Λάρισας , για τα μάτια της οποίας γίνεται χαμός και πανικός κάθε βράδυ στο κέντρο που εμφανίζεται .

Μαγκάκι η Αθηνούλα ! Μπράβο της .




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου