Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Δεν πάει με τίποτα ο νους σας ! Αυτή είναι η γυναίκα που τόσο ιδανικά ... μανατζάρει την Έλενα Μπάση !


Η συνεργασία της Έλενας Μπάση με τον γνωστό καλλιτεχνικό μάνατζερ Ηλία Παπαζαφειρόπουλο , είναι ήδη γνωστή στην καλλιτεχνική πιάτσα !


Πάντως, αυτό που ελάχιστοι γνωρίζουν για την εντυπωσιακή τραγουδίστρια είναι πως ακόμη ένα πρόσωπο βρίσκεται πίσω από την καθοδήγηση της . Αναφερόμαστε σε μια γυναίκα - έκπληξη , η οποία στελεχώνει το team που τόσο ιδανικό την μανατζάρει . Το blog του patra gossip-news.gr ρώτησε και πληροφορήθηκε για την καταλυτική παρουσία της Ράνιας Λαβράνου , η οποία τόσο ιδανικά και πετυχημένα προγραμματίζει το κάθε τι που αφορά την Έλενα Μπάση . 

Αρκεί μόνο να σας αναφέρουμε πως το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα εμφανίζεται με πολύ μεγάλη επιτυχία σε γνωστό  κέντρο διασκέδασης της Πάτρας , ενώ η τελευταία της δισκογραφική δουλειά πραγματικά ... σαρώνει .  Η διασκευή του διαχρονικού μουσικού κομματιού " Να σ' αγαπώ ήντα 'θελα " συνεχίζει να σπάει όλα τα ρεκόρ επισκεψιμότητας στο You-Tube , μιας και μέχρι στιγμής έχει σκαρφαλώσει στους 125.140 επισκέπτες !

Τυχαίο ? Δεν νομίζω , αφού τα πάντα είναι θέμα σωστού και οργανωμένου σχεδιασμού κινήσεων για την Έλενα Μπάση , με τους άμεσους συνεργάτες που βρίσκονται δίπλα της να γνωρίζουν το μυστικό της επιτυχίας !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου