Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Διαβάστε αποκλειστικά στο patra gossip-news.gr : Αν και η εταιρεία κολοσσός "ΙΜΑΚΟ" του Πέτρου Κωστόπουλου έχει ήδη κηρυχθεί σε πτώχευση , αυτός όλο το καλοκαίρι την έβγαλε ..."φτωχικά" στην Μύκονο ! Εμάς πάνε να κοροϊδέψουν ;;


Όλοι μας θυμόμαστε το πολύ-συζητημένο προσωπικό δράμα που είχε περάσει το Σεπτέμβρη του προηγούμενου έτους ο Πέτρος Κωστόπουλος !


Πάμφωτος είχε κηρυχτεί ο άλλοτε "Αυτοκράτορας" των εγχώριων media , μιας και η εκδοτική εταιρεία "ΙΜΑΚΟ" που του άνηκε , είχε αναγκαστεί να βάλει οριστικό "λουκέτο" στην λειτουργία της , σύμφωνα με απόφαση του Πτωχευτικού Δικαστηρίου Πειραιά , ύστερα φυσικά από σχετική αίτηση που είχε καταθέσει ο ίδιος . Με την αίτηση σφραγίστηκε η περιουσία του πρώην πανίσχυρου εκδότη , γεγονός που σημαίνει ότι δεν μπορούσαν να εκτελεστούν διαταγές πληρωμής και κατασχέσεις σε βάρος του.

Αυτό είχε σαν φυσικό επακόλουθο ,να ξεσπάσει έντονη αντίδραση και δυσαρέσκεια εκ μέρους των πρώην εργαζομένων στην εταιρεία ΙΜΑΚΟ, αφού η κατάθεση της αίτησης πτώχευσης στο Δικαστήριο του Πειραιά εγείρει πλήθος ερωτηματικών για τα κίνητρα του κ. Κωστόπουλου. Ένα χρόνο αργότερα από την συγκεκριμένη ιστορία , παρατηρούμε πως τίποτα δεν δείχνει να έχει αλλάξει στην ζωή του . Καθ όλη την διάρκεια του φετινού καλοκαιριού την έβγαλε ... "φτωχικά" στο κοσμοπολίτικο νησί της Μυκόνου , ενώ όταν χρειαστεί δεν παραλείπει να πεταχτεί και μια βόλτα στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού , για να επιδοθεί σε μπότοξ , εμφύτευση μαλλιών και άλλων τέτοιου φύσεως μεθόδων ομορφιάς και νεότητας . Η ΣΔΟΕ και η μηχανισμοί του Υπουργείου Οικονομικών τι κάνουν μπροστά στο όλο θέμα ;; Απλά επιτελούν το ρόλο του παρατηρητή . Μετά αναρωτιόμαστε για πιο λόγο φτάσαμε στο σημερινό χάλι σαν χώρα , με τους Ευρωπαίους εταίρους μας να τραβούν συνεχώς το αυτάκι και να μας βάζουν σε τιμωρία .

Την ώρα που εκατοντάδες εργαζόμενοι της εταιρίας που διεύθυνε έχασαν την δουλειά τους και έμειναν κυριολεκτικά στο δρόμο , ο ... "πάμφτωχος" Πετράν δεν δείχνει να επηρεάζεται από τις επιπτώσεις της κρίσεις . ..."Ρε , εμάς βρήκαν να κοροϊδέψουν  ;; Πλέον , ο κοσμάκης έχει την προαπαιτούμενη γνώση να κατανοήσει όλα τα "βρόμικα" παιχνίδια που παίζονται εις βάρος του , με αποτέλεσμα να έχει στραφεί ολοκληρωτικά προς την ελεύθερη φωνή ενημέρωσης του διαδικτύου ... εγκαταλείποντας μια για πάντα τα συστηματικά ΜΜΕ .

Κρατήστε τα όσα γράψαμε σήμερα μέσα από την .."πικάντικη" σελίδα του patra gossip-news.gr , αφού είναι μονάχα η αρχή . Η συνέχεια προβλέπεται ακόμη πιο ενδιαφέρουσα και κυρίως αποκαλυπτική !




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου