Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Ελένη Τζαβάρα : Μια τέτοια τραγουδίστρια λείπει από την νυχτερινή πιάτσα της Πάτρας - Ας ρίξουν μια ματιά οι καταστηματάρχες που αναρωτιούνται , γιατί δεν πέφτει λουλούδι με τίποτα !


Τα μπουζούκια είτε θα σε "βάλουν μέσα" , είτε θα σε κάνουν πλούσιο . 

Αναφερόμαστε στους επιχειρηματίες εκείνους που δραστηριοποιούνται στον τομέα της νυχτερινής διασκέδασης , χωρίς όμως να γνωρίζουν πως θα επιτυγχανθεί το όλο το "colpo-grosso" . Το "ζουμί" της όλης υπόθεσης συνίσταται στην εμβέλεια του λουλουδοπόλεμου που θα πέσει , μιας και εκεί είναι οι υψηλοί λογαριασμοί . Μόνο με τα απλά μπουκάλια , δυστυχώς προκοπή δεν γίνεται , μιας και τα λειτουργικά έξοδα κυμαίνονται στα ύψη . Πάντως , για να τους .... τα πάρεις , βασική προϋπόθεση αποτελεί να διαθέτες τα κατάλληλα "εργαλεία" . Με τραγουδίστριες "γατάκια" ,  είναι αδιανόητο να πέσει το πανέρι πάνω στην πίστα . 

Όμως , μπουζουξίδικα που έχουν επιλέξει να χρίσουν ως πρώτη λαϊκή γυναίκα του σχήματος , τραγουδίστριες όπως είναι η Ελένη Τζαβάρα , τότε το όλο ..."έργο" θα τσουλήσει για πλάκα . Η συγκεκριμένη αοιδός με το που εμφανίζεται πάνω στην πίστα , αμέσως σε αποκαθηλώνει , όπου - τόσο μέσω της καλλιτεχνικής της ερμηνείας , όσο κυρίως της σκηνικής της παρουσίας - ο λουλουδοπόλεμος δεν έχει τελειωμό . Αλήθεια , τα τωρινά νυχτερινά κέντρα της Πάτρας διαθέτουν τραγουδίστριες αντίστοιχου ύφους και προφίλ ...? Φυσικά και όχι . 

Για να μην νομίζεται ότι γράφουμε "μπούρδες" , δείτε για τι σας μιλάμε - Εδώ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου