Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Κέλλυ Δενίζη : Από τα τηλεοπτικά πλατό ... στο τραγούδι και τις πίστες !


Σήμερα εδώ μέσα από το blog του patra gossip-news.gr θα αναφερθούμε σε ένα πολυτάλαντο κορίτσι ...

Μιλάμε για την Κέλλυ Δανέζη , η οποία δεν δίστασε να αφήσει μια για πάντα πίσω της τα τηλεοπτικά πλατό και να πιάσει το μικρόφωνο . Αυτό που ακούστε κύριοι ! Από πιτσιρίκα κιόλας το γούσταρε πολύ το τραγούδι και με το που της δόθηκε η ευκαιρία δεν δίστασε να το ακολουθήσει . 

Η αλήθεια είναι πως κυνηγάει αρκετά πεισματικά και μεθοδικά όλο αυτό , ώστε μια μέρα να εκπληρώσει το κάρμα της . Δηλαδή , να μεταμορφωθεί σε μια πραγματική τραγουδίστρια "φίρμα" , όπου θα γεμίζει με χιλιάδες κόσμο τις μεγαλύτερες και πιο πολυδιαφημιζόμενες πίστες των πιο "in" νυχτερινών κέντρων της χώρας . Το χει όμως ... "το πακέτο" για να καταφέρει κάτι τέτοιο ... ? Εμφανισιακά δεν μπορούμε να πούμε και πάρα πολλά , μιας και μιλάμε για μια γυναικάρα , ενώ παράλληλα τα λέει και αρκετά καλά στο μικρόφωνο  .

Το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα συναντάμε την Κέλλυ Δανέζη σε βεβαρημένο φόρτο επαγγελματικών υποχρεώσεων , μιας και μαζί με τους άμεσους συνεργάτες της βρίσκονται στην τελική ευθεία ολοκλήρωσης των γυρισμάτων του βίντεο κλιπ στο μουσικό κομμάτι , "Θα Πληρώσεις" . Το κορίτσι δουλεύει και μάλιστα αρκετά σκληρά .

Τέλος , όσοι επιθυμούν να πληροφορηθούν στο που θα μπορούν να την απολαύσουν από κοντά , μην βιάζεστε παιδιά . Άλλωστε , το καλό πράγμα αργεί να γίνει .





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου