Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Απίστευτο: Σκότωσαν με σφυρί γνωστό επιχειρηματία της νύχτας ...

20141026_192108_0

Είναι ίσως το πιο άγριο έγκλημα στην Ελλάδα μετά την εκτέλεση του Μπάμπη Λαζαρίδη, πριν από κάποια χρόνια στη Βούλα.  Νεκρός βρέθηκε λίγο πριν τις 17.30 από διερχόμενο, στο κέντρο της Τρίπολης και συγκεκριμένα επί της οδού Ουάσιγκτον 36, ο 42χρονος ιδιοκτήτης νυκτερινού κέντρου της πόλης, Θοδωρής Π. πατέρας ενός παιδιού ο οποίος είχε-όπως λένε οι πληροφορίες- πολλά «κονέ» στην Αθήνα.

Στο σημείο έσπευσε από την πρώτη στιγμή κλιμάκιο της Ασφάλειας Τρίπολης, οι άντρες του οποίου ενεργούν μέχρι τώρα προανάκριση. Ο 42χρονος, μικροκαμωμένος επιχειρηματίας με το παρατσούκλι «διάολος» βρέθηκε στην οδό Ουάσιγκτον έξω από το γραφείο του χτυπημένος σε όλο του το σώμα. Οι πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών, κάνουν λόγο για δολοφονία με σφυρί.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο επιχειρηματίας δεχόταν απειλές το τελευταίο διάστημα και όλοι ελπίζουν πως το κινητό τηλέφωνό του θα δώσει απαντήσεις. Άλλοι πάλι υποστηρίζουν πώς εδώ και επτά χρόνια είχε ανοιχτεί αρκετά με αποτέλεσμα να έχει υποχρεώσεις οικονομικής φύσεως απέναντι σε τοκογλύφους.
nassos - blog


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου