Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Τελείωσε η περίοδος που τα αρπάζανε κάτω από το τραπέζι - Τα λουριά έχουν σφίξει για τους νυχτόβιους - Οι δυο καταθέσεις στον Εισαγγελέα που καίνε Έλληνα τραγουδιστή !!!


Είναι από τους άντρες εκείνους που του αρέσει να προβάλει την προσωπική ζωή του. Ξέρετε πια. Την ιδανική που σας πασάρουν τα περιοδικά. Τι γίνεται όμως πίσω από την βιτρίνα;

Ποια η αλήθεια και πόσο απέχει από την πραγματικότητα… Ένα σας λέω. Πολλά χιλιόμετρα. Ο τύπος έχει αποκτήσει παιδιά από τρεις διαφορετικές γυναίκες. Μόνο που τα παιδιά από τις δυο πρώην του δεν τα βλέπει σχεδόν ποτέ.
Κι αυτός είναι ο βασικότερος λόγος που οι δυο πρώην έγιναν ένα και με τους δικηγόρους τους προέβησαν πριν από τρεις εβδομάδες σε κοινές καταθέσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το Δικαστικό ρεπορτάζ, οι δυο γυναίκες κατέθεσαν από κοινού ενόρκως στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης και στις περιγραφές τους.. πέρα από την αναισθησία του έχει δείξει ο τραγουδιστής και το τεράστιο έλλειμμα ευθύνης απέναντι στα παιδιά του κάνουν λόγο και για καταχρήσεις ναρκωτικών ουσιών αλλά και συμπεριφορές που δεν αρμόζουν στην κατά τ΄άλλα ιδανική εικόνα του.
Το δικαστήριο αναμένεται να γίνει το επόμενο διάστημα και ο τραγουδιστής έχει μπει σε μια διαδικασία να μαζέψει τα αμάζευτα…
Θα τα καταφέρει; Οψόμεθα
πηγή : nassos - blog


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου