Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Έλενα Κονέ: «Στημένα τα καλλιστεία στην Κύπρο. Έπεσα σε παγίδα με τους Gay»

unnamed

Συμμετείχε στα καλλιστεία της Κύπρου μέχρι και το 4ο live αφού εν τέλει αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το διαγωνισμό μη μπορώντας να ανεχτεί όσα συνέβαιναν.

Η Έλενα Κονέ από τη στιγμή εκείνη δέχεται επίθεση από παντού για ό,τι και να κάνει. Αρχικά άρχισε να κατηγορείται πως άφησε ξεκρέμαστο το κανάλι αφού δεν ενημέρωσε πως δεν θα παρευρεθεί στο 4o live, ενώ όπως δήλωσε η ίδια και στο  nassos blog, τηλεφωνούσε συνεχώς στην παραγωγή αλλά και σε άλλες συμμετέχουσες για να ενημερώσει χωρίς όμως να λάβει καμία απάντηση.
Λίγο μετά, όταν η Αντζελίνα Γεωργίου αποχώρησε από το διαγωνισμό, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους όπου και κατήγγειλε πως τα καλλιστεία είναι στημένα, γνωρίζουν από πριν τις δοκιμασίες και όχι μόνο.
Εκεί η Έλενα θέλησε να παρέμβει τηλεφωνικά στην εκπομπή προκειμένου να μιλήσει για τις δικές της εμπειρίες και να εξηγήσει τους αληθινούς λόγους που αποχώρησε αλλά δεν της επετράπη να βγει on air, αποφασίζοντας έτσι να μοιραστεί μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook όσα δεν μπόρεσε να πει στον αέρα.
Αυτό φαίνεται πως ενόχλησε κάποιους και από εκείνη τη στιγμή ότι και να γράψει στο Facebook το νεαρό μοντέλο παρερμηνεύεται με αποτέλεσμα να την κατηγορούν ακόμη και για ρατσισμό, αν κρίνει κανείς από ένα post της που ανέφερε κάτι για ομοφιλόφιλους και βρέθηκε να κατηγορείται για ρατσισμό και ομοφοβία. Καθημερινά διαβάζει κατευθυνόμενα άρθρα που γράφονται για εκείνη και προσβάλλουν την ίδια και την προσωπικότητα της.
Το κορίτσι θεωρεί πως αδικήθηκε μέσα στο παιχνίδι  αφού όλα ήταν κατευθυνόμενα και οι κοπέλες που κάποιοι ήθελαν να προωθήσουν ήταν πιο ευνοημένες. Η ίδια αναφέρει πως στο ξεκίνημα της στο χώρο του modeling έζησε αυτή την άσχημη εμπειρία με αποτέλεσμα να βρεθεί σε black list και λασπολογία που δεν της αξίζει, καταγγέλλοντας πως στο συγκεκριμένο διαγωνισμό έχουν δοθεί αρμοδιότητες και θέσεις σε ανθρώπους που δεν τις αξίζουν, δεν ξέρουν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους και έχουν επιλεχθεί με άλλα κριτήρια παρά το γεγονός πως η προβολή του διαγωνισμού έγινε από ένα τόσο μεγάλο κανάλι. Αφήστε που σιχάθηκε εκείνους που έλεγαν συνέχεια στις κοπέλες «Δεν έχετε άποψη. Είστε απλά κρεμάστρες». Πόσο gay το τελευταίο ε;
πηγή : nassos - blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου