Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

ΕΔΩ Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ! Ο Mr "Απλά Ελληνικά" Γλυφάδας , Νίκος Καψάλης , μιλάει για πρώτη φορά στο patra gossip-news.gr για τους Χρήστο Κόζη - Γιώργο Κολλιόπουλο και τις ... φήμες !


Το τοπίο πλέον , έχει ξεκαθαρίσει μια για πάντα . Η απόφαση είναι οριστική , με το Cocos club να ανήκει στο παρελθόν , ενώ την θέση του έρχεται να καταλάβει ένα από τα πιο πολυσύχναστα ελληνάδικα της νυχτερινής Αθήνας ! 

Από τις 23 Οκτωβρίου , δυναμικό μπάσιμο στο χάρτη της νυχτερινής διασκέδασης της Πάτρας θα πραγματοποιήσει το ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ , με το patra gossip-news.gr μέρες νωρίτερα να είχε δημοσιοποιήσει πρώτο στο χώρο του διαδικτύου την παραπάνω είδηση . Πάντως , κατά την διάρκεια της σημερινής ημέρας προχωρήσαμε ακόμη ένα βήμα παρακάτω , με τον διαχειριστή του συγκεκριμένου blog , Ηλία Τσίπα , να συνομιλεί με τον ιδιοκτήτη του αντίστοιχου "Απλά Ελληνικά - Γλυφάδας " . Ο Νίκος Καψάλης - που στην παραπάνω φωτογραφία τον βλέπουμε να ποζάρει δίπλα στο καλό του φιλαράκι , Παντελή Παντελίδη -  δήλωσε σε εμάς πως αυτοί που τον προσέγγισαν από την Πάτρα για να κατοχυρώσουν την επωνυμία του καταστήματος του , ήταν ο Χρήστος Κόζης μαζί με τον Γιώργο Κολλιόπουλο . Τέλος , φάνηκε πολύ αισιόδοξος και απόλυτα σίγουρος για την επιτυχημένη μελλοντική πορεία του "Απλά Ελληνικά Πάτρας" , όπως άλλωστε συμβαίνει και σε κάθε πόλη που έχει επεκταθεί .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου