Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Όταν το patra gossip-news.gr σας τα έγραφε , κάποιοι τότε γελάγανε - Διαβάστε ΕΔΩ το "προφητικό" άρθρο - Δείτε που ψάχνει για σπίτι ο ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΣ Πέτρος Κωστόπουλος και θα ΚΑΡΑΦΛΙΑΣΕΤΕ!!!


Ρε , πως τα φέρνει ο καιρός ......

Στο φινάλε του φετινού καλοκαιριού είχαμε αναφερθεί στην περίπτωση του Πέτρου Κωστόπουλου , χωρίς φυσικά να μασάμε τα λόγια μας . Άλλωστε , το blog του patra gossip-news.gr δεν έχει μάθει να .. γλύφει κανέναν , αλλά μεταφέρει στους αναγνώστες του το παρασκήνιο των ειδήσεων ... Από Πρώτο Χέρι .

Ο τίτλο του τότε άρθρου ήταν : "Διαβάστε αποκλειστικά : Αν και η εταιρεία κολοσσός "ΙΜΑΚΟ" του Πέτρου Κωστόπουλου έχει ήδη κηρυχθεί σε πτώχευση , αυτός όλο το καλοκαίρι την έβγαλε ..."φτωχικά" στην Μύκονο ! Εμάς πάνε να κοροϊδέψουν ;;"

Διαβάστε αναλυτικά : Εδώ

Σε καμία περίπτωση δεν τρέφουμε κάποια προσωπική εμπάθεια προς το πρόσωπο του Πετράν , απλώς δεν μας αρέσει να μας πλασάρουν στη μούρη οποιαδήποτε μα@@κια κατέβει στο νου του κάθε ... νταβατζή μεγαλοεκδότη . Δηλαδή , από την μια να κλαίγεται πως έχει χρεοκοπήσει η πάλαι κορυφαία εκδοτική εταιρία της χώρας  , ΙΜΑΚΟ , που φυσικά αυτός ήταν το ...κεφάλι του όλου story ... Και παράλληλα όλο το καλοκαίρι να την βγάζει φτωχικά - πάντοτε υπό την συνοδεία του πούρου - στις παραλίες και τα σοκάκια της κοσμοπολίτικης Μυκόνου . 

Και δεν φτάνει μόνο αυτό . Έχουμε και συνέχεια , όπου φτάνουμε στο σήμερα , με τον Πέτρο Κωστόπουλο να ψάχνει εδώ και καιρό ένα σπίτι στην περιοχή της Φιλοθέης το οποίο να είναι κοντά στο σπίτι που μένει η οικογένειά του. Το σπίτι δεν χρειάζεται να μην είναι μεγάλο, όμως ό Πέτρος θα ήθελα να μπορούν τα παιδιά του να έχουν το δικό τους χώρο όταν αποφασίσουν να μείνουν κάποιες νύχτες μαζί του.

Άλλωστε , έχει περάσει καιρός από τη μέρα που ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού ανακοίνωσαν το χωρισμό τους. Στην πραγματικότητα, ο Πέτρος είχε ήδη φύγει πολύ νωρίτερα από το σπίτι τους στη Φιλοθέη, αλλά κανείς δεν είχε υποψιαστεί το παραμικρό μέχρι την ανακοίνωση του διαζυγίου.

Η Τζένη συνεχίζει να μένει στο σπίτι με τα παιδιά και μπορεί ο Πέτρος να περνά μαζί τους τον περισσότερο χρόνο του, παρ΄όλα αυτά φιλοξενείται σε φιλικό σπίτι.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου