Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Η φωτογράφιση της Βίβιαν Λέση που μας άφησε με ανοιχτό το στόμα ! Δείτε σε ποιο κέντρο διασκέδασης ξεκινάει εμφανίσεις !


Η παραπάνω φωτογραφία εδώ και λίγες ώρες κυκλοφορεί στο χώρο των social media , με την Βίβιαν Λέση να ποζάρει μπροστά στο φακό ... Και όλοι εμείς να μένουμε με ανοιχτό το στόμα !


Το patra gossip-news.gr πληροφορήθηκε πως προέρχεται από τα παρασκήνια της φωτογράφισης της μαρκίζας για το "Mare" Live , του κέντρου διασκέδασης που έκλεισε deal συνεργασίας . Έτσι λοιπόν , ύστερα από το περσινό της πέρασμα στην "Παριζιάνα" live και την οικογένεια Κόζη , ακολουθεί ο φετινός χειμώνας , με την παραλία του Ξυλόκαστρου να την υποδέχεται από αυτή την Παρασκευή , 17 Οκτωβρίου ! Εκεί θα βρει ακόμη δύο πολύ γνώριμα και φιλικά πρόσωπα για αυτήν , με την Ελπίδα Αδαμίδου και τον Χρήστο Καρβέλα - μάλιστα για δεύτερη συνεχή φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο - να μοιράζονται την ίδια καλλιτεχνική στέγη .

Δεν τίθεται η παραμικρή αμφιβολία πως η διεύθυνση του "Mare" live κινήθηκε πολύ έξυπνα στην περίπτωση της , μιας και αναφερόμαστε σε μια τραγουδίστρια που συνδυάζει τόσο ιδανικά το δίπτυχο της επιτυχίας . Εκτός ότι είναι ... γυναικάρα , παράλληλα ..."τα λέει" πολύ καλά και στο μικρόφωνο !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου