Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Ρε , τι γίνεται εκεί στο Romeo Πάτρας ; - Αυτό είναι το βίντεο-ντοκουμέντο που ο Διονύσης Μακρής ..."τα χώνει" πολύ άγρια στην Αρετή Ζανά !


Δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζονται οι δύο τους !


Μπορεί μέχρι στιγμής να περνάνε τέλεια στο Ρomeo Πάτρας , όμως το παρελθόν τους άλλα λέει . Οι συνεργάτες "λαγωνικά" του patra gossip-news.gr μας διαβεβαιώνουν πως λίγους μήνες νωρίτερα υπήρχε μια εικόνα εντελώς διαφορετικού περιεχομένου στην μεταξύ τους σχέση . Αν και οι δύο τους ήταν ζευγάρι , όμως το όλο θέμα έδειχνε πως δεν ..τσούλαγε με τίποτα .  Ο Διονύσης μη αντέχοντας άλλο την παράλογη συμπεριφορά της Αρετής , δεν διστάζει να της πει πως έχει .... ξεφύγει η κοπέλα . Ρε , εσύ Αρετή συμπεριφορά είναι αυτή που του δείχνεις του ανθρώπου ... ? Έτσι , στο κενό έπεσαν και οι τελευταίες απέλπιδες προσπάθειες της ... Θεοπούλας να τους δει στα σκαλιά της εκκλησίας .. .

Κρίμα , κρίμα , κρίμα !

Όχι , δεν γράφουμε "μπούρδες" ή αναφερόμαστε σε κάποια Μεξικάνικη σαπουνόπερα . Απλώς , παραπάνω σας δώσαμε μια πολύ μικρή γεύση από το ολοκαίνουργιο βίντεο κλιπ του κομματιού , "Έχεις Ξεφύγει" , όπου στο πλάι του δημοφιλούς Θεσσαλονικιού τραγουδιστή ... πρωταγωνιστεί ποια άλλη φυσικά από την εντυπωσιακή  Αρετή Ζανά .

Δείτε Βίντεο : Εδώ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου