Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Αφορά μπουζουξίδικο της Πάτρας : Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια και η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΧΕΣΗ με νυχτερινό επιχειρηματία! (καζάνι που σιγοβράζει)



Βόμβα έτοιμη να εκραγεί είναι ο παράνομος έρωτας της τραγουδίστριας με επιχειρηματία . 

Βδομάδες νωρίτερα σας είχαμε είχαμε δώσει μια πρώτη γεύση μέσα από το patra gossip-news.gr για το όλο ζήτημα , αλλά κάποιοι τότε είχαν αμφισβητήσει τα λεγόμενα μας . Έτσι λοιπόν , επανερχόμαστε με ανανεωμένο ρεπορτάζ , με τις καλά διασταυρωμένες πηγές πληροφόρησης μας , αυτή τη φορά να βεβαιώνουν με απόλυτη σιγουριά στα όσα ακούγονται ψιθυριστά στην νυχτερινή πιάτσα της Πάτρας το τελευταίο χρονικό διάστημα .
Ο επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην νυχτερινή διασκέδαση φέρεται να .... την πάτησε για τα καλά από την εντυπωσιακή - μελαχρινού χρώματος στο μαλλί - τραγουδίστρια . Μάλιστα , η ίδια ζει με τον φόβο μήπως αποκαλυφθεί η .... ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΧΕΣΗ που διατηρεί με τον μεγαλύτερο σε ηλικία επιχειρηματία . Ο κόσμος το χει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι ... σκεφτόμαστε εμείς τώρα !
Αν θέλουν - και πιο συγκεκριμένα αν μπορούν - να βγουν να διαψεύσουν τα όσα ισχυρίζεται το blog μας . Μπορούν ? Φυσικά και όχι . Δεν τους παίρνει . Η φωλιά τους είναι χεσμένη και το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό οι δύο τους .
Μάλιστα , το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο ... άτακτος επιχειρηματίας έχει αδυναμία προς τις τραγουδίστριες , αφού κατά το παρελθόν μόνο με γυναίκες τέτοιου ύφους ... "νταραβεριζόταν" . Αχ , αυτή η νύχτα ... Πόσο γλυκιά είναι για κάποιους .
Ο έρωτάς τους - ας το πούμε έρωτα , μιας και η καλλίγραμμη αοιδός παίζει και άλλου το ματάκι της - φέρεται να είναι κεραυνοβόλος ,με τους δυο τους έρμαιο των συναισθημάτων τους .
Σύντομα οι εξελίξεις.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου