Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Έγινε χθες βράδυ : "Έπαιξαν ξύλο" έξω απο τον Πανούση

unnamed

Οι φωτογραφίες μας ήρθαν πριν από λίγο. Και μας ήρθαν από θαμώνα. Έναν εκ των τυχερών που κατάφεραν να κλείσουν τραπέζι νωρίς και ν΄ απολαμβάνει αυτή την ώρα την πρόζα του Τζιμάκου.

Ένας Τζιμάκος που έχει βελτιωθεί πάρα πολύ από το πρώτο Σαββατοκύριακο. Άλλωστε αυτές οι παραστάσεις δεν είναι ποτέ ίδιες. Αφετηρίες μπορεί να υπάρχουν όμως η πορεία κάθε εμφάνισης αλλάζει. Και το απόλυτο ερέθισμα είναι η επικαιρότητα.
Είναι τέτοια η καψούρα που έχουν κάποιοι… σε τέτοιο βαθμό που πλέον ανάμεσα στα επιχειρήματα είναι και το ιστορικό «ήμουν και την προηγούμενη εβδομάδα. Μπορώ να έρθω και αυτό το Σάββατο; «.
Σύμφωνα με πληροφορίες κάποια στιγμή στην ουρά υπήρξε μέχρι και τσαμπουκάς μεταξύ κάποιων θερμοκέφαλων, η οποία και έληξε πριν καν αρχίσει.
Ήταν δε τόσο μεγάλη η μαγκιά του ιδιοκτήτη του χώρου που με εντολή τους και οι δυο παρέες που ενεπλάκησαν στον γλυκό τσαμπουκά βρέθηκαν μέσα στη σάλα σε διπλανά τραπέζια.
Τι να λέμε τώρα. Οι εικόνες αυτές θυμίζουν άλλες δεκαετίες. Και όπως ακούω κρίνοντας και από τις επόμενες εβδομάδες που είναι όλες sold out οι παραστάσεις δεν θα είναι τελικά μόνο δέκα στην Αθήνα αλλά περισσότερες.



πηγή : nassos blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου